Spor
  • 13.8.2009 00:00

'KAZANMAK İSTİYORUZ!..'

Bekir, takım arkadaşı genç kaleci Yavuz Özkan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Kasımpaşaspor maçının bekledikleri gibi kendileri açısından zor geçtiğini, 1-0 yenik duruma düşmelerine karşın oyundan kopmayarak sahadan 2-1 galip ayrılmayı bildiklerini söyledi. Lige 3 puan ile başladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Bekir, ''Kasımpaşa galibiyeti bizi mutlu etti. Eskişehirspor maçını da kazanmak istiyoruz. Eskişehirspor güçlü bir kadroya sahip ama biz de güçlüyüz ve her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. İnşallah bu maçtan da 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.

Bekir, bir gazetecinin, ''Performansını yeterli buluyor musun?'' sorusuna, ''Hayır şu an için yeterli değil. Daha fazlasını yapabilecek kapasitedeyim ama lig uzun bir maraton. Oynadıkça takımım için daha iyisini yapacağım'' yanıtını verdi.

Genç kaleci Yavuz Özkan da iyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra ligin ilk maçını galibiyetle kapatmanın kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.

Bu sezon hedeflerinin daha yüksek olduğunu anlatan Yavuz, şunları söyledi:
''Geçen sezon Avrupa kupalarının kapısından dönmüştük. Bu yıl Avrupa kupalarına katılma vizesi almak istiyoruz. Takım olarak çok iyiyiz. İlk maçlar her zaman önemlidir. 3 puanla başlamak istiyorduk ve bunu başardık. Bizim için büyük moral oldu. Şimdi sırada Eskişehirspor maçı var. Zorlu bir deplasman maçı. Buradan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz.''

Yavuz, ''Oynamak için kendini hazır hissediyor musun?'' sorusunu, ''Ben kendimi hazır hissediyorum. Hocam şans verdiği zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benim ilk hedefim Bursaspor'da kalıcı olmak. Ivankov, kendini ispatlamış kaleci. Ondan öğrendiğim çok şey var'' diye yanıtladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER