Yaşam
  • 29.10.2008 16:17

KAZAYA BAKMAYA GİTTİ, EŞİ VE KIZININ CESEDİYLE KARŞILAŞTI

Eşi ile kızını evde bekleyen Dursun Acar, kaza sesi ve çevre sakinlerinin yaptığı görültü üzerine balkona çıktı.

Kalabalığı gören Acar, ne olduğuna bakmak için dışarı çıktı. Yerdeki cesetlerin kime ait olduğuna bakmak istedi. Önce eşi ile kızını hiç aklına getirmeyen Acar, gazetelerin altından kızının eteğini tanıyınca dünyası başına yıkıldı.

Küçükçekmece'de oturan Aysel Acar, kızı Sedef Acar ile birlikte hastanedeki kaynanasını ziyarete gitti. Saat 22:30 sularında ziyaretten dönen anne-kız, Mehmet Akif Mahallesi Nergis Sokak'taki evine gitmek için minibüsten indi. Yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne ile kıza karşı yönden gelen ve bir markete ait olduğu belirtilen Abdurrahman Aşık yönetimindeki 34 ZZ 9690 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne kız, olay yerinde hayatını kaybetti.

İşten döndükten sonra eve gelen Dursun Acar, hastaneye giden eşi Ayşe ile kızı Sedef Acar'ı beklemeye başladı. Bir süre sonra sokaktan yükselen sesleri duyan Acar, balkona çıktı. Acar, göreceği korkunç manzaradan habersiz kaza yerine gitti. Cesetlerin kime ait olduğunu öğrenmeye çalışan Acar, kızının eteğini görünce "şok" oldu. Kızı ile eşinin Adli Tıp Kurumu'ndaki cesetlerini teslim almaya gelen Dursun Acar korkunç anı anlattı. Gözyaşlarını tutamayan baba, "Komşunun cesetler var yerde dediğini duydum. Bende vatandaşlık görevi gereği bir yardımım olabilir mi? diye dışarı çıkıp kaza yerine gittim. Bu sırada kızım ve eşim hiç aklıma gelmedi. Polislerin etrafını çevirdiği cesetlere yakından baktım. Bir anda kızımın eteğini tanıdım. O an dünya başıma yıkıldı. Her şeyimi kaybettim. Gerisini hatırlamıyorum. Çok büyük bir acı Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın." dedi.

Kızının ve eşinin ölümüne neden olan sürücüyü görmek isteğini aktaran Acar, "o canavarı görmek istiyorum. Bana göstersinler karşılaşmak istiyorum." diye konuştu. Kendisinin yaşadığı acıyı kimsenin yaşamasını istemediğini söyleyen Acar, "14 yaşındaki kızımı kaybettim eşimi kaybettim. Bir trafik canavarı onları benden aldı." dedi.

Adli Tıp Kurumu'ndan alınan anne ile kızın cesedi cenaze namazı kılınmak üzere İkitelli Ulu Camii'ne götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:52

İLGİLİ HABERLER