Geçtiğimiz perşembe gecesi polise ihbarda bulunan Ali Doğan, 3 kişinin eşine ait Doğan Eczanesi'nin duvarını kırarak içeriye girdiğini, kendisini gördükleri sırada ateş ederek soygunu gerçekleştirdiğini söylemişti. Doğan'ın ifadelerinden yola çıkan Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmalarda herhangi bir görgü tanığına rastlayamayınca soruşturmayı genişletti. Polis, eczanenin üst katında oturan bekar 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınanlardan Engin Çelik, duvarı kendisinin kırdığını, Ali Doğan'ın eczanenin camını büyütmek için duvarı kırdırdığını söyledi. Çelik'in ifadesi üzerine Ali Doğan, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Polisin eczaneyi kendisinin soyduğunu belirtmesi üzerine daha fazla dayanamayan Doğan, suçunu itiraf etti. Doğan, piyasaya yüklü miktarda borçlandığını, sigortadan para almak için plan kurduğunu belirtince "nitelikli dolandırıcılık, suç uydurma ve 6136 Sayılı Kanuna muhalefet" suçundan hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.
KENDİ ECZANESİNİ SOYDU!

Hızlı Özet
“Geçtigimiz persembe gecesi polise ihbarda bulunan Ali Dogan, 3 kisinin esine ait Dogan Eczanesi'nin duvarini kirarak içeriye girdigini, kendisini gördükleri sirada ates ederek soygunu gerçeklestirdigini söylemisti.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

101 milyon vatandaşın bilgilerini satan panelciler yakalandı
101 milyon kimlik verisi ve 118 milyon GSM numarasının sorgulanmasına imkan sağlayan panel kurucusu Abdullah Kazan ve Eyüp Can yakalandı.

Üniversite hocası parkta bir adamla uygunsuz yakalandı, kovuldu
Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki bir parkta gece saatlerinde yaşanan olay kentin gündemine oturdu. Bir parkta uygunsuz vaziyette yakalanarak gözaltına alınan araştırma görevlisi ve doktor Ö.F.U. görevden uzaklaştırıldı.

7 yaşındaki ilkokul öğrencisinin çantasından tabanca çıktı...
Müteahhitlik yaptığı öğrenilen R.E.'nin emniyetteki ifadesinde, tabancanın kendisine ait ruhsatlı silah olduğunu, silahı oğlunun çantasına kendisinin koyduğunu ve daha sonra çantada unuttuğunu söylediği öğrenildi.
Ankara merkezli 5 ilde "konut dolandırıcılığı" soruşturmasında 8 gözaltı
Ankara merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) ait arsayı kurdukları kooperatifin mülkiyetindeymiş gibi göstererek 17 kişiyi yaklaşık 90 milyon lira dolandırdıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı.