GAZİANTEP - Turkcell Süper Lig'de sahasında Konyaspor'a 1-0 yenilen Gaziantepspor'da teknik direktör Nurullah Sağlam, rakip karşısında istedikleri oyunu sergilemeyince yenilginin kaçınılmaz olduğunu belirterek, ''Sistemin dışına çıktık ve kendi kendimize yenildik'' dedi. Sağlam, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, geçen senenin ikinci yarısında göreve gelişinden bu yana sahalarında kaybettikleri ilk puan olduğunu, rakip Konyaspor'u galibiyetten ötürü kutladığını söyledi. ''Biz Konyaspor'dan ziyade kendi kendimize yenildik'' diyen Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Özellikle oyunun gidişatı içinde göbeği kalabalık tutan bir ekibe karşı sürekli olarak göbekten ataklar geliştirmeye çalışırsanız sonuç kaçınılmaz olur. Hafta başından beri tedbir almamıza rağmen, maalesef bunu gerçekleştiremedik. Kaptırdığımız her top kalemizde bize sıkıntı yarattı. Belki bu sene oynadığımız karşılaşmalar içinde en az pas yaptığımız, en az kenardan atak yaptığımız bir müsabaka oldu. Bizim mantelitemizde bir takım kendi anlayışının dışına çıktığındı, bu skor ve sonuç kaçınılmaz olur. Yani haklı bir mağlubiyet aldık.'' Konyaspor teknik direktörü Giray Bulak da milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiklerini, bunun takıma büyük katkı sağladığını söyledi.
KENDİ KENDİMİZE YENİLDİK

Hızlı Özet
“Saglam, karsilasma sonrasi yaptigi degerlendirmede, geçen senenin ikinci yarisinda göreve gelisinden bu yana sahalarinda kaybettikleri ilk puan oldugunu, rakip Konyaspor'u galibiyetten ötürü kutladigini söyledi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Archie Brown, İsmail Kartal'ın istifasını duyunca dondu kaldı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında İtalyan ekibi Roma ile karşılaşan Fenerbahçe Kulübü, zorlu maçta teknik direktör İsmail Kartal'a su şişesi atan taraftar bulundu.

Fenerbahçe taraftarı o ismi Ayakta alkışladı
Ayakta alkışlandı! Fenerbahçe taraftarı yıldız isim için ''O olmasaydı halimiz haraptı'' diyor...

Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıktı! İşte sonuç
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk hafta maçında Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, PSV ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Aziz Yıldırım: İsmail Kartal görevinin başındadır
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile oynanan müsabakanın ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın istifa kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.