Yaşam
  • 3.6.2019 01:00

Kendimden küçük erkekleri beğeniyorum

İzel-Çelik-Ercan'la hayatımızda giren İzel artık 50 yaşında. 16 yaşından beri sahnede ve kendi deyimiyle hâlâ kendini büyütmeye çalışıyor. 7 yıl aradan sonra yeni albümü ‘Kendiliğinden Olmalı’ ile karşımızda olan ünlü şarkıcı Posta'dan Oya Çınar'a konuştu.

İşte o röportajdan satırbaşları

Sizin ilişkileriniz nasıl bitiyor?
Övünmek için söylemiyorum ama ben bugüne kadar hiç terk edilmedim. Oysa terk edilmeyi isterdim. Terk etmek daha zor. Terk edilsem kendi adıma üzülürüm, üç gün halıları kemiririm, bir şekilde atlatırım.

BİZ AŞKIN PROVASINI YAPARDIK ŞİMDİKİLER DİREKT KAYDA GİRİYOR
Sizce bugün aşk sizin döneminizdeki gibi yaşanıyor mu?

Mümkün mü! Diyorlar ya “Neden 90’lardaki gibi şarkı çıkmıyor?” diye çünkü o yıllardaki aşk yaşanmıyor. Bizde kesişmek diye bir şey vardı. Bir hafta, on gün kesişirdik. Elini tutmak bir aşamaydı. Bir prova yapardık yani. Şimdikiler direkt kayda giriyor.

Büyümüş hissediyor musunuz?
Biraz evet ama bir yandan da çok küçük hissediyorum daha. Benim grilerim yok. Her şey siyah ya da beyaz. Ben hala grileri bulmaya çalışıyorum.

Tecrübeleriniz sizi yeni hata yapmaktan alıkoyar mı?
Bence siz aşkta aynı şeyleri yine yaparsınız sanki… Çok doğru bir tespit (Gülüyor), psikiyatristim bile bu tespiti yapamamıştı. “Senden adam olmaz” demek gibi, ama çok doğru söylüyorsun. Bazı konularda olgunlaşamıyorum. Annemin benim yaşımdaki zamanlarını düşünüyorum. Epey ağır bir kadınmış.

Çocuk sahibi olmayı hiç istemediniz mi?
O kafa bana 30’larda bir geldi, sonra geçti. Kendime çok konsantreydim hep. Bir de tabii uygun bir baba adayı bulmak gerekiyor, o da artık çok zorlaştı.

Neden bu kadar zorlaştı sizce?
Zaten aşk doğası gereği uzun sürmüyor. İlk evreleri güzel, o yüzden o evreyi ne kadar uzun tutabilirseniz aşkın ömrü de o kadar uzuyor. Mesela sevgiye dönüştürmekten söz ediliyor. Bu benim lügatımda yok. Aşk bittikten sonra ilişkiyi devam ettiremem ben. Gidene de hiç öyle şarkımdaki gibi huzur dilemem yani. Biraz üzülsün bir zahmet.

Sizin ne kadar sürüyor aşklarınız?
Benim uzundur. Yedi yıl falan gider.

ALLAH’IM BANA GÜZEL BİR AŞK GÖNDERSİN
Neden hayatınızda kimse yok?
Tecrübeden galiba, inanmamaktan. Bir de ben aşıksam şarkı söylüyorum, değilsem söyleyemiyorum.

O zaman bu albüm yeni aşkın da habercisi olabilir mi?
İnşallah! Vallahi Allah yakın zamanda güzel bir aşk, doğru bir insan göndersin bana.

Nasıl biri olsun istersiniz?
Yani, küçük olacaktır benden. Kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum çünkü. Ben yaşıtlarım kadar büyümedim daha. Tabii suyunu çıkaracak kadar fark olmasın ama mantıklı bir yaş aralığı iyi olur. Yakışıklı olsun isterim. Ama onun ardından kalbinin de güzel olduğunu görmek isterim.

Güncellenme Tarihi : 3.6.2019 01:58

İLGİLİ HABERLER