Ekonomi
  • 4.2.2020 16:34

Kendine Bakmanın Yolu: Selin Kılıç

Sizlere bayanların gayet önem verdiği kalıcı makyaj konusunda bilgiler vereceğiz. İşinin ehli olan firma bayanlara kalıcı makyaj konularında hizmetler veriyor. Firmanın bayanlar için sunmuş olduğu birçok güzellikle ilgili hizmetleri bulunuyor. Bayanların en çok yaptırdığı işlemlerin başında ise kaş kontürü gibi işlemler geliyor.

Sizlere bu hizmetler hakkında bilgiler vereceğiz;

3D Kıl tipi kalıcı makyaj

Dolgu tekniği

Microblading

Dudak kontür

Kaş kontür

Kaş düzeltme

Dudak içi renklendirme

Kalıcı eyeniler

Gibi çok sayıda hizmetler sunuyor. Firmanın sunmuş olduğu bu hizmetlerden bayanlar son derece memnun kalıyorlar. Birçok ünlü kişi firmanın hizmetlerinden faydalanıyor.

Kalıcı Makyaj Nasıl Yapılır?

Firma çalışanları işini iyi bilen ve hijyene dikkat eden personellerdir. Firma çalışanları kalıcı makyaj yaparken kullanmış olduğu bütün ekipmanlarını dezenfekte ederek müşterilerine hizmet veriyorlar. Kaliteli ve uygun malzemeler kullanıyorlar. Bayanların özellikle kalıcı makyaj yaptırdıktan sonra firmadan istemiş oldukları protez tırnak kalıcı makyaja oldukça güzel yakışıyor.

Dudak Renklendirme

Bayanların önem verdiği makyajın bir parçası olan dudak renklendirme birçok müşteri tarafından beğeniliyor. Bu işlem yapılırken istediğiniz rengi seçebiliyorsunuz. Dudak renklendirme işlemine önce dudak hattınızın belli olması için ön çizim yapılarak başlanıyor. Daha sonra dudak tonunuza en yakın seçmiş olduğunuz renk ile işlem yapılmaya devam edilir. Bu işlem ise mikropigmentasyon cihazı ile yapılıyor.

İpek Kirpik

Çoğu bayanların daha güzel bir görünüm kazanmak için tercih ettiği ipek kirpik hakkında bilgiler vereceğiz. İpek kirpiğin ne olduğunu sizlere kısaca yazacağız. İpek kirpik; ince olan kirpiklerinizin üzerine sizin isteğiniz doğrultuda kirpiklerinizin daha sık bir görünüm kazanması için yapılan işlemdir. Bayanlar tarafından son zamanlarda bu işlem trend haline gelmiştir. Bu uygulamayı yaptırmanız için kirpiklerinizin çok olması gerekmiyor. Kirpikleriniz az bile olsa bu işlemi yaptırarak daha gösterişli kirpiklere sahip olabilirsiniz. Firma çalışanları ipek kirpik uygulamasını iyi bir şekilde yapıyor.

Kalıcı Eyeniler

Çok bayan tarafından kalıcı eyeliner işleminin ne olduğu bilinmiyor. Öncelikle kalıcı eyenilerin ne olduğunu sizlere tarif edeceğiz. Özelikle bayanların daha genç görünmek için yaptırdıkları bir makyaj çeşididir. Kalıcı eyeniler işleminin nasıl uygulandığı hakkında sizleri bilgi vereceğiz. Kalıcı eyeniler yaptırdığınız zaman gözlerinizde hiçbir sorun olmuyor. Yaklaşık olarak en fazla 1 saat içerisinde yapılan işlemdir.

Yapılmadan önce yapılacak olana yere bazı kremler sürülür. Bu kremler anestezi etkisi gösteren kremlerdir. Bu yüzden bu işlemin yapılmasında bayanlar bir acı hissetmiyorlar. Şişme ve morarma gibi durumları ortadan kaldırıyor. İşlem sırasında kullanılan boyalar tamamen doğaldır. Bu yüzden herhangi bir şekilde kişinin sağlığını tehdit etmiyorlar.

Kalıcı Eyeniler Avantajları

Kalıcı eyenilerin birçok avantajları bulunuyor. Bu avantajlar içerisinde; sizi normal yaşınızdan daha genç gösteriyor. Görünüşünüz de farklılıklar oluyor. Tabii ki profesyonel kişilerin yapması sizin açınızdan son derece önemlidir. Firma çalışanları kalıcı eyeniler işlemini gayet doğru bir şekilde yapıyorlar.

Güncellenme Tarihi : 4.2.2020 16:35

İLGİLİ HABERLER