Asayiş
  • 4.5.2013 14:26

Kendini asan oğluna son kez böyle baktı...

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Sarıhamzalı Mahallesi 47003 sokakta sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olduğu için babası 40 yaşındaki Şakir Güler ile sık sık tartışan Ali Güler, akşam yine tartıştı. Gece evden çıkıp geç saatlere kadar dışarıda gezen genç, ailesi uyuduktan sonra evine döndü. Sabah erken saatlerde bahçeye çıkan Ali Güler, kendini tek katlı evlerinin bahçesindeki dut ağacına iple astı. Güler'in cesedi bahçeye çıkan küçük kardeşi tarafından bulundu.

İntihar olayının ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Ali Güler'in ölüm haberini alan yakınları, eve akın etti. Gencin ailevi sorunları olduğunu belirten yakınları, "Her evde yaşanan ufak tefek tartışmalar olurdu. Babasıyla aralarında küçük çaplı kavgalar vardı, ama öyle canına kıymasını gerektirecek büyük bir sorun yaşanmıyordu" diye konuştu.

Adana’da kendini asarak intihar eden 18 yaşındaki gencin annesi, oğluna son kez bakarken yürek dağladı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Sarıhamzalı Mahallesi 47003 sokakta bir evin bahçesinde bir genci asılı vaziyette gören mahalleli 155’i arayarak polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin öldüğünü belirledi. Bunun üzerine polis olay yerinde çalışma başlattı. İple ağaca kendisini asan ve bastığı kovanın üzerinden kendini bırakarak intihar ettiği belirlenen 18 yaşındaki Ali Güler’in annesi Gurbet ve babası Şakir Güler de gözyaşlarına boğuldu. Anne Gurbet Güler’in, "Ali gitti" diye ağlaması herkesi duygulandırdı. Polis gerekli incelemeyi yaptıktan sonra Ali Güler’i asılı olduğu yerden ipi bıçakla keserek aşağı indirdi. Güler, aşağı indirilirken babası Şakir ve amcası Ahmet Güler’in yere düşmemesi için ona sarılarak aşağı inmesini sağladı. Amca Ahmet Güler, yeğenini kucaklayarak aşağı indirirken gözyaşlarına boğuldu.

EVLADINA SON KEZ BAKTI
Güler aşağı indirilip battaniyeye sarıldıktan sonra baba Şakir Güler oğluna son kez baktı. Anne Gurbet Güler’de akrabalarının yardımıyla güçlükle oğlunun asılı olduğu yere gelerek polisin Güler’in yüzünü açmasıyla oğlunu son kez bakıp ağlaması yürekleri dağladı.
Bu arada Alie Güler’i asılı halde görmek isteyen mahallelinin korkulu gözlerle onu izlediği görüldü.
Güler’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken neden intihar ettiği araştırılıyor.
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER