Spor
  • 18.11.2018 22:03

Kerem Demirbay Liverpool'un gündeminde

Kerem Demirbay'ı dünya devi istiyor! Hoffenheim'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay hakkında Ada basının bomba bir transfer iddiası ortaya attı.Sunday Express'in okuyucularıyla paylaştığı habere göre 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu ara transferde bir İngiliz devine imza atabilir.

Gazete, Demirbay'la Liverpool menajeri Jurgen Klopp'un çok yakından ilgilendiğini yazdı. Kerem'i gençlik yıllarından bu yana çok iyi tanıyan Alman teknik adamın yıldız ismi transfer listesinin en tepesine yerleştirdiği ifade edildi.

Öte yandan Liverpool'da forma giyen Sadio Mane ve Naby Keita ile aynı menajerlik şirketi tarafından yönetilen Demirbay'ın bonservis bedelinde anlaşılması hâlinde Kırmızılar'a gitme şansının çok yüksek olduğu kaydedildi. Demirbay, daha önce Liverpool'a transfer olacağına yönelik iddialar hakkında “Evet, benimle ilgilendiklerini duydum. Bu, benim için sorun yaratmıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Hoffenheim ile 10 maçta forma giyen Türk asıllı futbolcu, takımına 3 asistle katkı sağladı.Sakatlığı nedeniyle son Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın kadrosunda yer alamayan Demirbay'ın mevcut piyasa değeri ise 12 milyon euro olarak gösteriliyor. (Fanatik)

 


 

Güncellenme Tarihi : 18.11.2018 22:06

İLGİLİ HABERLER