Spor
  • 30.5.2022 16:32

Kerem derken büyük ters köşe! Çılgın teklif...

Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu | Kerem derken büyük ters köşe! Çılgın teklif...

Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Orta saha transferi için listesine 4 ismi alan Sarı-Kırmızılılar'a Zamalek cephesinden Mostafa Mohamed ile ilgili kötü haber geldi. Ayrıca Kerem Aktürkoğlu'nun satılması beklenirken, Avrupa'nın dev ekiplerinden biri Galatasaray'ın bir diğer yıldızı için çılgın bir teklif yaptı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ön libero transferine öncelik verilecek. Bonservisi elinde olan ve Temmuz başı itibariyle boşa çıkacak oyuncuları araştıran scout ekibinin, dört isim belirlediği öğrenildi.

Bonservisi Ocak'tan beri elinden olan Filipe Augusto. Hoffenheim'la sözleşmesi biten Florian Grillitsch. ManU'dan ayrılan Nemanja Matic. Eski dost Jean Michael Seri öne çıkan isimler...

ZAMALEK, GALATASARAY'A İHTAR ÇEKECEK

Mostafa Mohamed konusunda Galatasaray'a Zamalek'ten kötü haber geldi. Mısır temsilcisinin yetkilisi yaptığı açıklamada Galatasaray'a ihtar göndereceklerini açıkladı. İşte o açıklama...

"Mostafa Mohamed'in transfer bedelini göndermeleri için, net bir tarih talep edeceğiz. Galatasaray'a bir ihtar mektubu hazırlıyoruz. İki kulüp arasındaki anlaşmaya göre, önümüzdeki Temmuz ayının ilk günü, 4 milyon dolar bize ödenmek zorunda.Kulübümüzün, Türk kulübünden anlaşmaya sadık kalmaları için ve haklarımızı korumak için, önceden tedbir alma kararı aldık. Anlaşmaya bağlıyız ve kesinlikle, ödemeyi taksite döndürmeyeceğiz. Bu konuyu gündeme almayacağız. Galatasaray kulübü, sözleşmeya bağlı kalmazsa yasal işlem başlatılacaktır."

VILLARREAL'DEN MARCAO İÇİN DEV TEKLİF

Galatasaray, Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimine odaklanırken oyuncularına da teklif gelmeye devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız isimlerinden Marcao'nun peşini Avrupa'nın önemli kulüpleri bırakmıyor.Napoli, Roma ve Atalanta'nın ardından İspanya La Liga'nın iddialı ekiplerinden Villarreal de Marcao için harekete geçti. İspanyol ekibi Sambacı yıldız için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı.Galatasaray yönetiminin şu an için teklifi beklettiği ve seçim sonrası yeni başkanın karar vereceği belirtildi.

SICAK PARA İÇİN GİDEBİLİR

Bilindiği gibi Galatasaray'da göreve gelecek yeni yönetime sıcak para lazım... Bu yüzden de Marcao'nun satışına onay verileceği tahmin ediliyor.

Brezilyalı yıldız Galatasaray'a geldikten kısa süre sonra ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettirmişti.Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan 25 yaşındaki başarılı stoperin Sarı-Kırmızılılar ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.Marcao geride kalan sezonda 38 maçta 1 gol kaydetti. Sambacı yıldız, 2019 yılında Chaves'ten 4 milyon Euro'ya transfer edildi.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.5.2022 16:36

İLGİLİ HABERLER