Asayiş
  • 29.6.2007 14:16

KEŞKE HER İHBAR BÖYLE SONUÇLANSA...

YUSUF KIRBİÇ-ARİF ÇAYAN
İZMİR- İzmir Yeşilyurt'ta polisi arayan mahalle sakinleri, sokaklarında çok büyük bir kavga olduğunu belirterek, acil bir şekilde olay yerine ekip gönderilmesini istedi. Hızlı bir şekilde olay yerine gelen polis ekipleri, sokak içersinde kavga değil, çiçeklerle karşılandı.
Yeşilyurt 9080 Sokak'ta oturan vatandaşlar, polise "asılsız ihbarda" bulunarak, sokaklarında büyük bir kavga çıktığını söyledi. Gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, kısa zamanda verilen adrese ulaştı. Ancak bu ihbar sıcakların artması nedeniyle gece geç saatlere kadar parklarda ve bahçelerde oturan vatandaşlar tarafından, hem bulundukları yerlerde, hem de boş bıraktıkları evlerinin güvenliği sağlayan Yeşilyurt polis ekiplerine teşekkür etmek için hazırlanan asılsız bir ihbardı. Saat 23.00
sıralarında sokak içinde bulunan parkta toplanan mahalleli, kavgaya müdahale etmek için geldiklerini sanan polis ekiplerini çiçeklerle karşıladı. Bir anda ne olduğunu anlayamayan polis ekipleri, bu jest karşısında mutluluklarını ifade ederek, teşekkürlerini sundu.
Mahalle sakinleri ise polis ekiplerinin sokaklarda devriye gezmelerinden memnun olduklarını dile getirerek, çocukların gece geç saatte dışarıda güvende olduklarını bilmenin kendilerine huzur verdiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER