Spor
  • 24.8.2019 09:59

Kevin N'Koudou'ya 3'lü dersi

Domagoj Vida'dan Kevin N'Koudou'ya 3'lü dersi

Beşiktaş’ın yeni transferi, sadece 1 günlük çalışmanın ardından Siyah-Beyazlı formayla ilk maçına dün Göztepe karşısında çıktı.

Yedek kulübesinde başladığı oyuna 61. dakikada dahil olan Fransız kanat oyuncusu, dinamik görüntüsüyle beğeni kazanırken maçın ardından Vida ile taraftara 3'lü çektirdi.

Siyah-Beyazlılar’ın İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’dan kadrosuna kattığı Georges-Kevin N’Koudou, dün ayağının tozuyla Kara Kartal’daki ilk maçına çıktı.

Geçtiğimiz çarşamba gecesi İstanbul’a gelen ve önceki gün takımla sadece 1 gün idmana çıkan 24 yaşındaki futbolcu, dün yedek kulübesinde başladığı mücadeleye 61. dakikada Tyler Boyd’un yerine dahil oldu.

Fransız kanat oyuncusu, görev yaptığı 29 dakika boyunca dinamik görüntüsüyle dikkat çekti.Maçın ardından Vodafone Park'ta galibiyetlerden sonra klasikleşen 3'lüyü tribünlere Domagoj Vida çektirirken, Hırvat futbolcu, takımın yeni transferi Nkoudou'ya da bu sevinci öğretti.

Fransız futbolcuyu da yanına çağıran Vida, 3'lü çekmenin nasıl yapıldığını takım arkadaşına gösterirken, bir yandan da tribünlerle birlikte büyük coşku yaşadı.

İşte o anlar...

 

Güncellenme Tarihi : 24.8.2019 10:04

İLGİLİ HABERLER