Spor
  • 9.4.2008 00:57

KEZMAN SONUNDA PATLADI!..

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak istikrarlı bir grafik çizemeyen Kezman, Chelsea maçı sonrası herşeyi bir yana bırakıp tamamen basına yüklendi.

Medyadaki "Kezman iyi oynamıyor, Kezman mı oynasın Semih mi oynasın" şeklindeki haberlerin üzerinde gereksiz bir baskı oluşturulduğunu dile getiren Kezman, "Maçtan önce kimin ilk onbirde oynayacağı yönnüde bir polemik vardı. Yarın ne yazacaklar merak ediyorum. Gereksiz yere polemik yarattılar." dedi.

Star TV canlı yayınında röportajı yapan DHA Muhabiri Senad Ok'un günün anlam ve önemi nedeniyle konuyu değiştirmeye çalışmasına rağmen yeniden aynı konuya dönen Kezman, Türkiye'de bazı açılardan mutsuzum. Bunun nedeni hakkımdaki polemikler ve baskı. Çok duygusal bir insanım ve bunlardan etkileniyorum. Buna rağmen Fenerbahçe taraftarı ve camiasının beni sevdiğini biliyorum. Dizimden çok önemli bir ameliyat geçirdim ve buna rağmen sahalara dönüp çok gol attım. Birçok maçta emeğim var ama bunlar unutulup gereksiz baskılar yapıldı, bunları hak etmedim. Ama ben bundan sonra da herşeyimi takımıma vereceğim." dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:39

İLGİLİ HABERLER