Spor
  • 1.10.2008 04:03

Kİ-EVDEKİ HESAP TUTMADI!..

Ligde 5 maçta 3 yenilgi alan, Şampiyonlar Ligi'ne Porto yenilgisiyle başlayan Sarı-Lacivertli ekip, "Çıkış" maçı olarak gördüğü Dinamo Kiev'e de diş geçiremedi... Fenerbahçe dün bir puan almasına rağmen son sırada kaldı. Fener gruptan çıkma şansını zora sokarken, taraftar Aragones ve Aziz Yıldırım'ı protesto etti..
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ikinci maçında Dinamo Kiev'le Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 0-0 berabere kalarak büyük bir fırsatı kaçırdı. Bayramın ilk gününe denk gelen karşılaşmaya taraftarların desteğine rağmen iyi başlayamayan Sarı-Lacivertliler, pozisyon bulmakta zorluk çekti. Oyun kurmaktan çok, rakibi engellemeye yönelik bir planla mücadele eden temsilcimiz, ilk 45 dakikayı tek bir pozisyon dahi bulamadan kapattı. Kiev de gol bulamayınca devre golsüz sona erdi.
Fener grupta ilk puanını aldı
Fenerbahçe, ikinci yarıya daha istekli. Özellikle Emre'nin ileri çıkışları hücum hattını hareketlendirirken, Güiza, Alex ve Emre yakaladıkları bu pozisyonlarda başarılı olamadı. Sarı-Lacivertliler, risk alarak rakip kaleye yüklenen savunmasında da açıklar verdi. Kiev de tehlikeli geliştirdiği ataklarda gol atamayınca karşılaşma 0-0 sona erdi. Böylece F.Bahçe gruptaki ilk puanını aldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:49

İLGİLİ HABERLER