Spor
  • 23.5.2013 11:06

Kiğılı'dan transfer açıklaması

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, transfer konusundaki soruları yanıtladı.

Trabzonspor maçı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Kiğılı, Emenike transferine ilişkin soruyu, "Diğer transferler de sırada. İsim veremiyorum ama en kısa zamanda en doğru transferleri yaparak sezonu açacağız. Bu sene UEFA Avrupa Ligi’nde final kapısından döndük. Seneye kıl payı kaybettiğimiz final hedefimiz olacak" diye yanıt verdi.

"BU ŞEKİLDE DEVAM EDEMEZ"

Abdullah Kığılı, geçen hafta bir taraftarlarının öldüğünü hatırlatarak, “Futbolda artık bu şiddet devam edecekse, bu iş gelecek sene büyük sıkıntılara gebe” diye konuştu. Statta 20 bin seyirci, 6 bin polis olduğunu ifade eden Kiğılı, "Onun için ben bütün kulüpler, federasyon, kulüp yöneticileri ve basın dahil olmak üzere herkes bir araya gelerek yeni bir beyaz sayfa açmalı. Hiçbir şey, hiçbir kupa bir insan hayatından daha kıymetli değil" diye konuştu. Futbolun bu şekilde devam etmesinin mümkün olmadığının altını çizen Kiğılı, şöyle devam etti:

"Türk futbolu her geçen gün eriyor. Buradan bir duyuru yapmak istiyorum. Tüm kulüp yöneticileri, tüm medya mensupları, federasyon ve Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu işe en kısa zamanda el koyup, sağduyu ile önümüzdeki yıl çok daha sağlıklı ve güzel bir futbol ortamı yaratmalı. Bunlar yapılmazsa, daha büyük sıkıntılar baş gösterecek. Bugün 6 bin polis, 20 bin taraftara hükmediyorsa inanılacak gibi değil. Bu sorunların çözülmesi adına Fenerbahçe olarak her türlü girişime hazırız."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:05

İLGİLİ HABERLER