Gündem
  • 1.7.2020 21:00

Kılıçdaroğlu. Akşener ve Buldan Twitter'den paslaştı, golü Süleyman Soylu attı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tweet attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdooğan'a yönelik olarak "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tweet attı.

Kılıçdaroğlu, esprili bir dille "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir" ifadesiyle Akşener'i 'uyarırken', Buldan da kendilerinin La Casa De Papel'in yeni sezonunu beklediklerini söyledi. Buldan, paylaşımına üzgün emoji de ekledi.

Muhalefet liderleri paslaşırken araya giren İçişleri Bakanı Soylu; CHP ve İP'in ortağının HDPKK olduğuna işaret etti.
 
 

Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YouTube, Netflix gibi platformlar için "Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" demişti.

Muhalefet liderleri Twitter'den kendi aralarında paslaşırken araya giren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mükemmel bir golle zafere ulaşan isim oldu.

İŞTE SOYLU'NUN O GOLÜ

Süleyman Soylu@suleymansoylu

“Önemli olan iki şey var arkadaşlar... Vatan ve yanınızdaki adam."

Kısaca CHP ve İYİ Parti'nin yanındaki adamın bölücü olduğunu belirtti.

Resim

Güncellenme Tarihi : 3.7.2020 00:13

İLGİLİ HABERLER