Gündem
  • 30.8.2014 17:50

Kılıçdaroğlu, 'Asla ve asla yılmayacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği Lozan Parkı'nın açılışına katıldı.
Parkın açılış töreninde kurdele kesen Kılıçdaroğlu, burada kısa bir konuşma yaparak "Güzel bir türkü dinledik. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, diye. Biz, çok güçlüyüz. Çünkü biz, haklıyız. Biz, çok güçlüyüz. Çünkü biz, eşkiyanın dünyaya hükümdar olmayacağını biliyoruz. O nedenle ayrışmayacağız. Beraber olacağız. Güçlü olacağız" dedi.

"BİZ EŞKİYANIN DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAYACAĞINI BİLİYORUZ"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, parkın açılışında çalan şarkıya vurgu yaparak "Uzun bir konuşma yapmayacağım ama kısaca şunu söyleyeceğim. Güzel bir türkü dinledik. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, diye. Biz, çok güçlüyüz. Çünkü biz, haklıyız. Biz, çok güçlüyüz. Çünkü biz, eşkiyanın dünyaya hükümdar olmayacağını biliyoruz. O nedenle ayrışmayacağız. Beraber olacağız. Güçlü olacağız. Gücün yolu birlikten geçiyor. Gücün yolu beraberlikten geçiyor. Gücün yolu yerel yönetimlerin halka güzel hizmet vermesinden geçiyor. Belediye başkanımızı kutluyorum. Çankayalıları kutluyorum, böyle bir belediye başkanı seçtiğiniz için. O size hizmet edecek, göreceksiniz Çankaya eskiye göre çok daha güzel bir Çankaya olacak. Bayramınız kutlu olsun" diye konuştu.


"ASLA VE ASLA YILMAYACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara'da Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen Turgut Özakman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi açılışına katıldı. Açılış töreninde, uçağa yetişecek olması nedeni ile fazla vaktinin olmadığını belirterek, kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Güzel bir türkümüz var. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, diye. Asla ve asla yılmayacağız. Mücadele edeceğiz. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz" dedi.

YEPYENİ BİR ANKARA...

Konuşmasına Zafer Bayramı'nı kutlayarak başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, "Sadece 3 dakikam var. Çünkü uçağa yetişmek zorundayım. Size şunu söyleyeyim. Yenimahalle Belediye Başkanımız, yepyeni bir mahalle yarattı. Yepyeni bir Ankara yarattı. Sosyal donatı alanlarıyla çağdaş bir kent yarattı. Siz onunla gurur duyuyorsunuz. Ben de genel başkan olarak onunla gurur duyuyorum" diye konuştu.

"EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, aynı gün Lozan Parkı'nın açılışında söylediği sözleri tekrarlayarak "Güzel bir türkümüz var. Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, diye. Asla ve asla yılmayacağız. Mücadele edeceğiz. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz" ifadelerini kullandı.

"TURGUT ÖZAKMAN HEPİMİZİN GURURU"

Açılışında yer aldığı Yenimahalle'deki spor kompleksinin adının Turgut Özakman olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bugün 30 Ağustos. Turgut Özakman, hepimizin onuru, hepimizin gururu. 30 Ağustos'ta böyle bir tesise onun isminin verilmesi çok ama çok anlamlı. Eşinin buraya gelmesi, bizimle beraber burada olması bizim için son derece büyük bir onurdur. Kendisine de yürekten teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

NAZIM HİKMET DİZELERİ İLE VEDA ETTİ

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hep söylerim Nazım'ın güzel şiiri Ulusal Kurtuluş Destanı ile ilgili olarak yazdığı güze şiir. Orada iki dize var. Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşamak, der. Aynı dileklerle Zafer Bayramı'nızı tekrar kutluyor, hepinize selamlar, saygılar sunuyorum"
Bahar DEMİREL / ANKARA, (DHA)

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:12

İLGİLİ HABERLER