Gündem
  • 21.4.2019 21:21

Kılıçdaroğlu : Bir adım geri atmam, yaşasın Atatürk

 Kılıçdaroğlu'na saldırıdan sonra CHP MYK'nin olağanüstü toplanacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu uğradığı saldırıya ilişkin CHP Genel Merkezi'nde şu açıklamalarda bulundu:

"Bana yapılan saldırı Türkiye'nin birliğine ve bütünlüğüne yapılmış demektir. 82 milyonu kucaklayan bir genel başkanım. Ayrıca hiç kimse unutmasın hiç kimse. Ben kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Parti'nin genel başkanıyım. Hiç kimse unutmasın, Kuvayi Milliyecilerin partisi Cumhuriyet Partisi genel başkanıyım. 82 milyonu kucaklayan bir partinin genel başkanıyım. 

Onlar sanıyorlar ki, CHP'nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu biz saldırınca geri adım atacak, 1 milim adım atmayacağım. Bu ülkenin dirliğini ve bütününü hepimiz savunuyoruz. Bu ülkenin çakıltaşını bir kişiye feda etmem, vermem. Bu ülke için canını verecek birisi varsa onun adı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. 

Şehitliğin yüce bir mertebe olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama benim şehit cenazelerine katılmamı istemiyorlar ama sonuna kadar katılacağım o şehitleri 82 milyonun şehididir. Hiçbir saldırı bizi yıldıramaz biz bu ülkeyi büyütmek zorundayız. İlk kez bu ülkenin bütünlüğü beraberliği için farklı düşünen insanlar bir araya geldiler. Biz saldırırsak Kılıçdaroğlu bundan vazgeçerler mi diyorlar ama ne yaparlarsa yapsınlar vazgeçmeyeceğiz.. Yaşasın demokrasi yaşasın cumhuriyet yaşasın Mustafa Kemal Atatürk diyoruz."

Güncellenme Tarihi : 21.4.2019 21:25

İLGİLİ HABERLER