Gündem
  • 19.7.2021 11:45

Kılıçdaroğlu bugün attığı tweet ile bütün dünyayı kendine güldürdü

Son günlerde CHP liderine bir haller oldu.. Saçma sapan sözler ve tuhaf açıklamalar yaparak milleti kendine güldürten Kılıçdaroğlu, bu kez sınırları da aştı.
CHP Lideri Twitter'den İngilizce öyle bir mesaj geçti ki okuyan yabancılar kahkaha attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afganistan konusunda dünyaya seslenerek, “Çok çetin müzakereler sizi bekliyor” ifadesini kullandı.

Twitter’dan Türkçe ve İngilizce paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, “Dünyaya sesleniyorum: Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kuvay-i Milliye geleneğinden geliyorum. Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi, ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz! Ben haram yemedim. Geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, çok çetin müzakereler sizi bekliyor. Yok öyle” dedi.

SURİYELİ SORUNUNA DEĞİNMİŞTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iki gün önce de Türkiye’de bulunan Suriyeli mültecilere değinmişti. Sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, “Bunlar çözemediler, çözme güçleri de yok, kapasiteleri de yok. Ama biz çözeceğiz. İnsani boyutuyla ele alacağız sorunu ve çözeceğiz. Allah’ın izniyle iktidar olduğumuzda Suriye konusunu, Suriye sorununu, Suriyelilerin sorununu da iki yıl içinde çözeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.7.2021 23:12

İLGİLİ HABERLER