Gündem
  • 12.10.2018 09:06

Kılıçdaroğlu ciddiye alınmamaktan şikayetçi

Ekonomi konusunda önerileri olduğunu ifade eden CHP Lideri, hükümetin kendisini dikkate almadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi heyetini partisinin genel merkezinde kabul etti.

"6 AYDA ÇÖZÜLÜRDÜ..."

Ekonomideki son durumun masaya yatırıldığı görüşmede, CHP Lideri kendisinin önemsenmediğini anlatarak dert yandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Yapıcı olmaya çalıştık. Ancak bize ‘dolar baronu’ dediler. Bizim önerilerimizi dikkate alsalardı bu sorunlar 6 ayda çözülürdü, ama bu kafayla sorunları çözemezler. Türkiye hepimizin Türkiyesi. Öneri getireni şeytanlaştırarak olmaz"

Kemal Kılıçdaroğlu ciddiye alınmamaktan şikayetçi

Basına kapalı yapılan kabul sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Hisarcıklıoğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başladıkları ziyaretlerini CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile sürdürdüklerini belirtti.

YENİ DÖNEMİN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hisarcıklıoğlu, "Bu seçimlerden sonra 'yeni dönem ülkemiz için hayırlı olsun' ziyaretiydi. Diğer siyasi partilerimizi de ziyarete devam edeceğiz. Bizler Türkiye'nin ekonomik ve sosyal hayatının tüm kesimlerini temsil ediyoruz. Birlik ve dayanışma içerisinde hem ülke meselelerinde hem Türkiye'nin genel meselelerinde farklı kesimleri temsil etmemize rağmen her milli meselede ortak hareket etme tavrını geliştirdik. Bu kapsamda yeni dönemin hayırlı olması ziyaretiydi bu." diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu ciddiye alınmamaktan şikayetçi

Güncellenme Tarihi : 12.10.2018 10:13

İLGİLİ HABERLER