Gündem
  • 18.11.2020 16:06

Kılıçdaroğlu ile Çakıcı birbirine girdi!.. Küfürler havada uçuştu

Kılıçdaroğlu'nun Bahçeli'ye ağır sözler söylemesine tepki gösteren Alattin Çakıcı bir açıklama yaparak Kılıçdaroğlu'na dürzü demişti

Çakıcı,
"CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'nun bugün ki grup toplantısında af ile ilgili mafya liderlerinin sarayın emri ile serbest bırakıldılar ifadesini kullanan bu gafil muhabir istemeden gafmı yaptı, yoksa uluslararası üst akıl ve PKK'nın tüm bölücü unsurların adi ve şerefsizce dili başkan söyleyen beyni bölücülüğe endeksli bu onur yoksunu fikir özgürlüğünden bahsederken, 3,5 yıldır yatan hain Osman KAVALA'dan mı yoksa Selahattin DEMİRTAŞ'ı mı ifade etmektedir. Mafya diye (kapalı ifade ettiği)  Alaattin Çakıcı'yı kapalı tarif etmektedir.

Şahsım olarak kendisine soruyorum; Ulan dürzü karımı sattım, devletin hazinesini mi parselledim, eroin kaçakçılığı mı yaptım yoksa silah kaçakçılığı mı yaptım?."

Sayın Devlet Başkanına dil uzatıyorlar. Demek ki ülkemizde dikta bir yönetim olmuş olsa hepsini kazığa oturturlar. Basın özgürlüğü yok diyorsunuz, iktidara uzak olan batıdan emir alan gazeteciler sürekli iktidarı eleştirirken devletimizi aşağılayarak, Cumhur İttifakına ve Devletimize hakaret etmektedirler. Bu tip gazeteciler tutuklanmalı. Madem devlet adamısın ne için rahatsız oluyorsun.?

Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir zorda yanında olmazlar. Onun için sana "AKILLI OL" diyorum. Başta Devlet Başkanımıza, Dünya Türklerinin yaşayan efsane, son Türkmen Bey'i değerli ağabeyim Sayın Devlet Bahçeli'ye, Aziz milletimize, saygılarımla arz ederim. Alaattin Çakıcı

Kemal Kılıçdaroğlu Çakıcı’nın sözleri hakkında ilk kez konuştu

Kemal Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı'ya cevap verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunan Alaattin Çakıcı hakkında ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, "Çakalların olduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" dedi.

Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı’nın kendisine yönelik tehdidine şöyle cevap verdi:

* Ben Erdoğan’ı eleştiriyorum, Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli’yi eleştiriyorum, yeraltı dünyasının bir lideri cevap veriyor.

* Şu Türkiye’nin geldiği hale bakın Allah aşkına… Nasıl bir hale geldik. Hukukun olmadığı yerde, hukukun ihlal edildiği yerde, liyakatin çöktüğü yerde, yargının olmadığı yerde devlet bir süre sonra organize suç örgütü haline dönüşebilir.

* Nasıl oluyor da böyle bir eleştiri başka bir yerden geliyor. Bana cevap verecek olan Bahçeli’dir ya da onun arkadaşlarıdır. Aralarındaki ilişki ne? Onu bilmiyoruz.

* Ama ciddiye alınacak bir olay değil. Hiç kimse unutmasın bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvâ-yi Milliye’dir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse ama hiç kimse bize bir şey söyleyemez.

ÇAKICI'NIN CEVABI GECİKMEDİ

Çakıcı'dan Beklenen Açıklama Geldi; bre gafil, sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun.Alaattin Çakıcı Kılıçdaroğlu'nun sözlerine cevaben danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile Kılıçdaroğlu ve avaresine çok sert bir dille açıklama yaptı

İşte o açıklama;

Kılıçdaroğlu ve avaresi siz yıllardır her gün devlete hakaret etmektesiniz. Siz her türlü ahlaksızlığı ve hakareti meşru zeminlere taşıyorsunuz.Kılıçdaroğlu'nun basın açıklamasını dinledim ve okudum "Çakalların olduğu yerde bize kimse bir şey söyleyemez" ifadesini kullanıyorsun ve dilinin ayarı olmayan, bre gafil, sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun.

Sen ve avaresine sesleniyorum;

Başta sende ve avarende, yürek varsa ben her gün sokaktayım, çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene,

Soruyorum;

Sende ve avarende o yürek var mı? Kuvayı milliye ruhundan bahsediyorsun, Kuvayi milliye ruhu Türkiye'nin manevi tapusudur.Kuvayı milliye ruhu taşıyanlar PKK ve silahlı sol örgütlerle birlikte hareket etmez.Hadi oradan gafil, sende olsa olsa bölücülük ruhu vardır. Be Devlet düşmanı, sakın Atatürk'ü ağzına alma o yalaka ağzınla Atatürk'ün manevi değerlerini kirletme.

83 milyon seni iyi tanıyor

Sayın Bahçeli'yi ağzına alma, sen onun koç yu...tası bile olamazsın.

Kamuoyuna saygıyla arz ederim.

Güncellenme Tarihi : 18.11.2020 22:10

İLGİLİ HABERLER