Gündem
  • 30.11.2019 22:54

Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ve Davutoğlu aynı karede

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ve yeni parti kuracağını açıklayan eski Başbakan Davutoğlu, Ankara'da bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve yeni parti kuracağı açıklaması yapan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrasya Sanayi ve İş Adamları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda bir araya gelmişti.

Kılıçdaroğlu'nun, Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlık döneminden övgüyle bahsetmesi, Davutoğlu'nun kendisi de dahil salondakilerden alkış almıştı.

BİRLİKTE POZ VERDİLER

Konuşmalar sırasında 3 siyasi figür, objektiflere birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na övgü dolu sözler

Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Sayın Davutoğlu, Başbakanlık yaptığı dönemde siyasi etik kanununu Meclis'e getireceğini ifade etmişti. Hayatımda duyduğum en güzel cümlelerden bir tanesidir." diyerek Davutoğlu'ndan övgü dolu sözlerle bahsetti. Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Davutoğlu da alkışlarıyla cevap verdi.

İttifak'a yeni üye mi alınıyor?

Toplantının bitmesinin ardından ise Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ve Davutoğlu'nun samimi görüntüleri dikkat çekti. Bilindiği üzere 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve HDP ittifak yapmış Saadet ise bu ittifaka arka planda destek vermişti. 3 liderin toplantı çıkışı kameralara samimi görüntüler vermesi, yeni parti kurma hazırlığında olan "Ahmet Davutoğlu da Millet İttifakı'na mı katılıyor?" sorularını akıllara getirdi.

Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ve Davutoğlu aynı karede

Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ve Davutoğlu aynı karede

Güncellenme Tarihi : 30.11.2019 21:42

İLGİLİ HABERLER