Gündem
  • 21.1.2020 22:16

Kılıçdaroğlu o görüntüleri savundu! 'İkisi de çok güzeldi'

KAYNAK : YENİ AKİT

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Başak Demirtaş, İBB Başkanı İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin cezaevinde bulunan eski genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın “Devran” isimli kitabından sahneye uyarlanan tiyatro oyununu izlemeye gitmesine ilişkin konuştu. Kılıçdaroğlu, basına yansıyan görüntülere 'Çok güzel fotoğraf' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin cezaevinde bulunan eski genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın “Devran” isimli kitabından sahneye uyarlanan tiyatro oyunundaki fotoğrafla ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu, birçok kesimin tepkisini çeken fotoğrafı beğendiğini söyledi.

Tartışma oluştuan eşler buluşmasıyla ilgili Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Selvi Hanım ile Dilek Hanım’ın, Başak Hanım’la yaz sonu gibi buluştu. Selvi hanımın davetiyle gerçekleşti buluşma. Sayın Dilek İmamoğlu da Selvi Hanım’a eşlik etti. Başak Hanım’ın doğum günü vesilesiyle. Bu buluşma vesilesiyle yaşanan samimi tanışıklık ikinci fotoğrafı doğurdu. Başak hanım da eşinin, Selahattin Demirtaş’ın bir eserinden uyarlanan okuma tiyatrosu için eşlerimizi davet etti. Eşlerimizin kendi aralarındaki tanışıklığın bir sonucudur bu. İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu da bu buluşmaya katıldı. Ve ortaya o fotoğraf çıktı. Bu fotoğrafa saldırılar oldu. Tabii şaşırmıyoruz bunlara, ama bu saldırıların hiçbir etkisi olmadı. İki fotoğraf da çok güzeldi. Kadınların birliğini, gücünü gösteren çok güzel fotoğraflardı.”

Güncellenme Tarihi : 21.1.2020 22:37

İLGİLİ HABERLER