Gündem
  • 21.10.2021 09:33

Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Buldan'ın sözü sorulunca uzaylı gibi davrandılar

Meral Akşener'e HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın 'iktidar ortağı olacağız' sözü soruldu: İlk kez sizden duyuyorum.. Herkesin duyduğu ve tartıştığı sözleri duymadıklarını iddia eden Akşener ve Kılıçdaroğlu, sanki uzayda yaşıyor gibi bir görüntü verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Toplantıda HDP Eş Başkan Yardımcısı Pervin Buldan'ın "İktidarın parçası olacağız" açıklaması da soruldu. Akşener, "Ortada seçim yok. Siz şunu yapacaksınız diye parmak sallanıyor. Sayın Buldan'ın ne söylediğini bilmiyorum şu anda sizden duydum. Ama bizim gündemimizde böyle bir durum yoktur" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. İki lider görüşmenin ardından ortak açıklama yaptı.

Basın toplantısı düzenleyen ikiliye HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın 'İktidar ortağı olacağız' çıkışı yöneltildi.

Akşener ilk kez duyduğunu belirterek "Ortada seçim yok. Siz şunu yapacaksınız diye parmak sallanıyor. Sayın Buldan'ın ne söylediğini bilmiyorum şu anda sizden duydum. Ama bizim gündemimizde böyle bir durum yoktur" dedi.

Kılıçdaroğlu ise "Millet İttifakı'nı yıkamayacaklar" demekle yetindi.

Güncellenme Tarihi : 21.10.2021 09:43

İLGİLİ HABERLER