Gündem
  • 30.9.2008 09:57

KILIÇDAROĞLU'NA SANAL DARBE!

Rüşvet aldığını iddia ettiği AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin istifa etmesinde büyük rol sahibi olan ve yine AKP’nin önemli isimlerinden Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile 20 televizyon kamerasının önünde canlı yayında tartışan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu’nun internet sitesi hacklandi.

Belgelerini ortaya koyarak gündeme getirdiği rüşvet ve yolsuzluk dosyalarıyla adından sıkça söz ettiren CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu sanal alemde saldırıya uğradı. Son günlerde yaptığı çalışmalar ve ortaya çıkardığı yolsuzluk dosyalarıyla yoğun ilgi gören Kılıçdaroğlu’nun internet sitesi hackerların saldırısına uğradı.

Kılıçdaroğlu'nun “www.kemalkilicdaroglu.com’ adlı internet sitesi “Terrorist Crew” başlıklı bir yazıyla hacklandi. Sitedeki “İnandıktan sonra kâfirliğe sapıp sonra inkârcılıkta daha da ileri gidenlerin tevbeleri asla kabul edilmeyecektir. Ve işte onlar, sapıkların ta kendisidirler. Eğer yasaklandığınız büyük günahlardan kaçınırsanız, sizin küçük günahlarınızı örteriz ve sizi şerefli bir yere sokarız” ifadeleri dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER