Gündem
  • 18.8.2014 21:45

Kılıçdaroğlu'ndan esrarengiz toplantı

Kemal Kılıçdaroğlu bugün 3 saatlik bir gizli görüşme yaptı. CHP liderinin kiminle görüştüğü bilinmezken, açıklama Gürsel Tekin'den geldi: İsim veremem ama çok bilgili kişiler...
CHP’de bugün de baş döndüren bir trafik yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile bugün saat 11.10'da İstanbul’a geldi ve saat 15:00'da İstanbul'dan Ankara'ya uçtu. Kılıçdaroğlu’nun kısa bir süre için geldiği İstanbul’da kiminle ve hangi konuları görüştüğü merak konusu oldu.

GÜRSEL TEKİN: İSİM VEREMEM, ÇOK BİLGİLİ KİŞİLER

Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki gizli 3 saatlik görüşmesine ilişkin Habertürk TV’ye açıklamalarda bulunan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, “Toplantıda kimlerin olduğuna dair isim veremem. Gerçekten Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu, içeride ve dışarıda ekonomi bilgisi olan çok değerli şahsiyetler. Genel Başkanımız ismi önde gelen ekonomi uzmanları ile bir araya geldi. Uzman ekiple 3 saate yakın görüşme yapıldı. Türkiye’de, dünyada, Orta Doğu’da ekonomide neler oluyor bunları konuştuk. Özel bir toplantı değil. Ayrıntıları merak eden dostlarımız Türkiye’nin son 1 haftadır yaşadığı devlet krizini özellikle Sayın Çiçek’in ve Sayın Babacan’ın söylediklerini dikkate alması gerektiğine inanıyorum.” dedi.

“CHP’DE KIRILMA, DARILMA BEKLEMESİNLER”

Muharrem İnce’nin genel başkanlığa aday olacağına ilişkin de konuşan Tekin, “Basın toplantısını izleyemedik. CHP bir kırılma, darılma beklemesinler. Nezaket kuralları içerisinde yarış olacak. İnce’ye de başarılar dileriz. “ dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:28

İLGİLİ HABERLER