Gündem
  • 29.3.2009 20:42

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK DEĞERLENDİRME...



Kılıçdaroğlu: İstanbul için henüz erken bir yorum yapmak yanlış. Ama bizim için koyduğumuz hedefin gerçekleşeceği anlaşılıyor. Umuyorum ilerleyen saatlerde sağlıklı bir sonuç elde edilir. Türkiye genelinde AKP'nin oy kaybettiğini görüyoruz. Umuyorum ilerleyen saatlerde tekrar bir araya geleceğiz. Ben İstanbul'a kilitlendim İstanbul ile ilgili bir sorunuz var ise alayı.

HEDEFİM YÜZDE 40
En az yüzde 40'lık bir hedefim var umarım bunu aşacağız ve İstanbul'daki belediyeleri göğüslemiş olacağız. Yapılan her çalışmaya saygı gösteriyorum. Anketler ile sahada gördüklerim çok farklıydı. Bana sokaklarda çok büyük bir ilgi vardı. Sanıyorum bu ilginin sonucu sandıklara da yansıdı. Dün akşam Baykal ile görüştüm bir de miting için geldiğinde görüştüm onun haricinde görüşmem olmadı. İlçelerle ilgili tüm sandıklar açılmadan bir şey söyleyemem.

BELKİ TOPBAŞ DA OYUNU BİZE VERMİŞTİR
Varoşlarda AKP'nin çözüldüğünü görmekteyiz. Diğer yerlerde de bu hızla devam edecektir. Gittiğimiz her yerde şunu söyledik, biz insanların onurunu, kadının ve çocuğun onurunu koruyacağımızı söyledik ve onları kuyruklarda göstermeyeceğiz kuyruklara son vereceğiz dedik ve bu kararlılıığımızın hala arkasındayız. İstanbul gibi bir kente kent yoksulluğunu tarihe gömeceğiz. Bu sadaka kültürünü toplumun reddettiği anlamına geliyor. Toplum buna sahip çıkarsa mutluluk duyarız. Espri ile cevap vereyim. Yurttaşlar Topbaş oyunu CHP'ye verecek denmişti sanırım vermiştir.

Kağıthane'den sonuç geldi mi?

Bana heneüz oy kullandığım sandıktan sonuç gelmedi. En az yüzde 40'lık bir hedefim var. Yüzde 40'lık hedefi aşmak istiyoruz. Benim hedefim yüzde kırk artık üstünü siz yorumlayın. Şuan için sadece Adalar ilçemiz belli oldu. Şuan için sadece netleşen oy oranı az olduğu için adalarda CHP kazanmış.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:42

İLGİLİ HABERLER