Gündem
  • 3.8.2021 19:53

Kılıçdaroğlu'ndan yangınlara karşı öneri

Gelecek dönemlerde yaşanabilecek iklim krizlerine işaret eden Kılıçdaroğlu, bu doğrultuda hazırlıkların yapılması gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde kurmaylarıyla düzenlediği toplantının ardından elindeki kağıt ile kameralar karşısına geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, ardından orman yangınlarına ilişkin çözüm önerileri sıraladı.

KILIÇDAROĞLU'NUN LİSTESİ

Millet İttifakı olarak konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunacaklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"ZARARLAR RAPORLANMALI"

"Doğru dürüst kayıpların raporlanması lazım. Kim zarar gördüyse kayıt altına alınmalıdır. Her orman için güncel ve doğru bir yangın planının yapılmasını sağlamalıyız. Bu iktidarın işi demeyeceğiz biz yapacağız.

BİLİM ÇALIŞTAYI

Duygusal olarak fidan dikilsin diyorsunuz anlıyorum ama bilim insanlarını dinlemeye başlamanın tam zamanıdır. Bilim Çalıştayı gerçekleştireceğiz.

THK'NIN YENİLENMESİ

THK'nın yenilenmesi için belediyelerimizi, iş insanlarımızı ve halkımızı göreve çağırıyorum. Biz bunu yapacağız, iktidardan artık bir şey beklemeyeceğiz.

"HALKIMIZIN RUH SAĞLIĞINI DÜŞÜNMELİYİZ"

Halk yardım çağrısı yaptığı zaman onları anlamak yerine önüne geleni terörist diye yaftalamak ancak aciz yönetimlerin başvuracağı bir taktiktir. Halkımızın ruh sağlığını düşünmeliyiz.

Herkesi uyarıyorum. Yanan alanlarda ranta açılacak bir avuç toprağı bile yanlarına bırakmam, ellerinden alacağım. "

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Güncellenme Tarihi : 3.8.2021 17:55

İLGİLİ HABERLER