Gündem
  • 31.1.2022 17:37

Kılıçdaroğlu'nu CHP İstanbul İl örgütü ifşa etmiş!..

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajlardaki iftira ve yalanlar bir bir duvara toslarken, dün gece paylaştığı videoda geceliği 100 bin lira olan bir otelde kaldığı ortaya çıktı.
Boğaz manzarasının görüldüğü videoyu yayınlayan CHP İstanbul örgütü çıktı. İstanbul örgütü Canan Kaftancıoğlu'nun sorumluluğunda.. Kulislerde CHP içerisindeki bir grubun Kılıçdaroğlu'nu tasfiye etmek için kollarını sıvadığı konuşuluyor..

Kılıçdaroğlu'nun çizmeye çalıştığı sözde 'halktan biri' imajı yine çuvallarken, otel odasındaki paylaşımın CHP İstanbul Gençlik Kolları tarafından ifşa edilmesi, parti içerisindeki çatışmaların bir sonucu olarak yorumlandı. AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir de AHaber canlı yayınında, Kılıçdaroğlu'nun partiyi sol/marjinal bir çizgiye getirdiğini bunun da ciddi bir rahatsızlık oluşturduğunu ifade ederek, "CHP'liler artık Kemal Kılıçdaroğlu'nu tasfiye etmek istiyorlar ama henüz buna güçleri yetmedi." dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaratmaya çalıştığı 'halktan biri' ve 'mütevazılık' algısını CHP İstanbul İl örgütü bozdu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece paylaştığı videoda 100 bin liralık boğaz manzaralı bir otelde kaldığı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun geceliği 100 bin liralık otelde kalması 'israf' açıklamaları ile çelişti.

KILIÇDAROĞLU'NU İFŞA ETTİLER

Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videodan bir fotoğraf karesi paylaşan CHP İstanbul Gençlik Kollarının resmi hesabı, yansıma olan fotoğrafa yer verdi ve adeta Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti. Bu durum ise akıllara 'CHP İstanbul örgütü Kılıçdaroğlu'na operasyon mu çekiyor?' sorusunu getirdi. Geçtiğimiz günlerde de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıdaki fotoğraflarının Kılıçdaroğlu'nun ekibi tarafından servis edildiği iddiaları ise CHP'deki büyük krizi ortaya koymuştu.

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir A Haber canlı yayınında CHP'deki çatlak ve yaşanan son durumlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve şunları söyledi:

CHP'Yİ HDP'NİN YAN KURULUŞUNA DÖNÜŞTÜRDÜ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi... 2010 yılından beri Kılıçdaroğlu idare ediyor CHP'yi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si, CHP'yi eskiden beri alışılagelen siyaset anlayışının çok dışına çıkarttı. CHP'yi sol/marjinal ve son zamanlarda da özellikle HDP'nin bir yan kuruluşuna dönüştürdü. BU CHP içinde de rahatsızlık oluşturdu. CHP'ye oy vermiş ya da vermemiş bir kısım vatandaşta da ciddi bir rahatsızlık oluşturdu.

TAHAMMÜT EDİLEMEZ BOYUTA GELDİ

Bunun yanısıra Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarındaki tutarsızlıklar, attığı adımlar, söylemleri... Türk toplumunun bir yapısı var. Türk toplumunda eleştiri yapılsa bile, ordu-devlet-millet-asker-devlet başkanı ile ilgili eleştiriyi CHP'li vatandaşlar da yapmaz. Böyle bir saygı ve mahremiyet vardır. Kemal Kılıçdaroğlu, saygı ve mahremiyet dinamiklerini ortadan kaldırdı. O yüzden ortaya çıkan kişiliksiz bir yapı var. Bundan rahatsız olan da hem CHP'li var, hem toplumda birçok insan var. Doğal olarak da; artık bu tahammül edilemez boyuta geldi.

KILIÇDAROĞLU'NU TASFİYE ETMEK İSTİYORLAR

Çünkü, Kemal Kılıçdaroğlu ısrarla orada kaybederek kaldı. Tabiri caizse kaybettikçe de kendi içinde güçlendi. Çünkü kendisine muhalefet edecek kimseyi bırakmadı. Ve bu onu orada değişmez bir diktatöre dönüştürdü. Bundan rahatsızlık duyan herkes de dillendirmeye başladı. CHP'liler de artık Kemal Kılıçdaroğlu'nu tasfiye etmek istiyorlar ama henüz buna güçleri yetmedi. Bu tartışma ortamı önümüzdeki günlerde CHP'den kopuşlara da sebep olacaktır.

Güncellenme Tarihi : 31.1.2022 17:50

İLGİLİ HABERLER