Gündem
  • 28.11.2017 17:12

Kılıçdaroğlu'nun belgelerine Erdoğan'dan jet cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, "Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır" dedi.

"MUSTAFA GÜNDOĞAN HİÇBİR ZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖZEL KALEMİ OLMAMIŞTIR"

Ayrıca, Sayın Mustafa Gündoğan bir işadamı olup, hiçbir zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın özel kalemi olmamıştır.

Ayrıca, K.K, söz konusu kağıtları bugün mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır.
Müvekkillerimiz tarafından, iddia edilen ülkede, iddia edilen şirkete asla böyle bir para gönderilmemiştir.

"CHP GENEL BAŞKANI, FETÖ'YE DİYET BORCUNU ÖDEME GAYRETİNDEDİR"

CHP Genel Başkanı K.K, belli ki, kendisini o makama getiren FETÖ/ye diyet borcunu ödeme gayreti içindedir. FETÖ tarafından eline tutuşturulan kağıtları daha önce de sallayan ve kağıtlar sahte çıkınca yüzü kızarmayan Kılıçdaroğlu, şimdi yeni bir skandala imza atmıştır. K.K bir kez daha FETÖ tarafından tuzağa düşürülmüş ve rezil edilmiştir. Tekrar ediyoruz: Kılıçdaroğlu, elindeki kağıtları derhal istediği medya kuruluşuna vermeli ve Cumhuriyet savcılığına iletmeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır.

Tekrar altını çizerek söylüyoruz, ne Sayın Cumhurbaşkanımızın ne de ailesinin yurtdışında herhangi bir parası bulunmamaktadır.

Sahte belge ve bilgilerle müvekkillerimiz üzerinden sayın cumhurbaşkanımız hakkında iftiralarda bulunan ve itibar suikasti yapan KK hakkında yasal yollara başvurulacak ve iftiralarının hesabı yargı önünde sorulacaktır."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Çocuklarının, dünürünün, eniştenin, kardeşinin, eski özel kalem müdürünün, yurt dışında, vergi cennetinde bir şirkete milyonlarca dolar para gönderdiklerini biliyor muydun?” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'na rest çekerek, "Çocuklarım, kardeşim, eniştem, dünürüm, eski özel müdürüm, yurt dışına milyonlarca dolar para göndermiş. Daha önce de benim 3 milyar dolar param olduğunu iddia etmişti. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Bir şeyi iddia ediyorsan onu ispatla senin ortaya koyman gerekir. Tayyip Erdoğan'ın yurt dışında 1 kuruş parası varsa, herhangi bir bankada bunu ispat etsin. İspat ettiği anda Cumhurbaşkanlığı makamında bir dakika durmayacağımın garantisini veriyorum. Bunu ispat edemeyen Kemal acaba o makamında duracak mı? O da bana taahhüdünü versin" demişti.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.11.2017 18:14

İLGİLİ HABERLER