Gündem
  • 18.4.2019 09:09

Kiliselerden FETÖ'ye büyük para yardımı

Eleman devşirme yöntemiyurt dışına taşındı! FETÖ sahipsiz çocukların peşinde

Türkiye’de faaliyet gösterdiği dönemde milletin çocuklarını “eğitim” bahanesiyle devşirerek kendisine militan yetiştiren FETÖ, Almanya’da Gençlik Dairesi’nin (Jugendamt) koruma altına aldığı annesi ve babası olmayan sahipsiz çocukları devşirerek militan kazanmaya çalıştığı öğrenildi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye yönelik yürütülen soruşturmalar ve açılan davalar sebebiyle yurt dışına kaçan ve haklarında yakalama kararı olan birçok FETÖ’cünün bulundukları ülkelerde örgüte militan kazandırmak için sahipsiz çocukların ve gençlerin peşine düştüğü öğrenildi.

Alman gazete FETÖ’nün çocukları eğitim yalanıyla nasıl mankurtlaştırdığını ortaya çıkarmıştı.

Almanya’nın en büyük gazetelerinden Süddeutsche Zeitung, FETÖ’nün dini duyguları kullanarak Almanya’daki aileleri nasıl kandırdığını, örgüt evlerinde çocukları eğitim yalanıyla nasıl mankurtlaştırdığını gözler önüne serdi. Süddeutsche Zeitung'de yayımlanan dosya haberde, eğitim alma isteğiyle terör örgütünün ağına takılan çocukların, bu ağdan çıkmasının mümkün olmadığının altı çiziliyor.

FETÖ kiliselerden maddi kaynak sağlıyor

Almanya’da yaşayan ve FETÖ’nün faaliyetlerini yakından takip eden iş adamı ve siyasetçi İhsan Kılıç, yeniakit.com.tr’ye “15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminden sonra Almanya’da yaşayan Türklerin büyük çoğunluğu FETÖ’den desteğini çekti. Türklerin desteği çekmesi üzerine zor günler yaşayan FETÖ, kiliselerle işbirliği yaparak Almanların desteğini almaya çalışıyor ve kiliselerden maddi kaynak sağlıyor” açıklamasında bulundu.

FETÖ sahipsiz çocukları devşirerek militan kazanmaya çalışıyor

Dikkat çeken bir ayrıntıyı da yeniakit.com.tr’ye anlatan İhsan Kılıç, “FETÖ, Almanya’da Gençlik Dairesi’nin (Jugendamt) koruma altına aldığı, annesi ve babası olmayan sahipsiz çocukları devşirerek militan kazanmaya çalışıyor. Türkiye’de dershaneler ve eğitim kurumlarını kullanarak milletin zeki çocuklarını devşirip mankurtlaştıran FETÖ, Türkiye’de artık bu faaliyetlerini yürütemediği için insan kaynağı sıkıntısına düştü. Bu kez aynı yöntemi Avrupa ülkelerinde yaşayan insanlarımız üzerinde denemeye çalışıyor. İlk başta da çocuk koruma kurumlarında kalan yetim ve kimsesiz çocukları gözlerine kestiriyorlar.” diye konuştu.

Siyonistler ve kiliseler FETÖ’ye destek veriyor

Berlin’de yaşayan gazeteci Mustafa Ekşioğlu ise, “Almanya ve özellikle Berlin’de dünden daha güçlü olan FETÖ maalesef destek bulmakta zorlanmıyor. FETÖ özellikle soykırım yalanlarını dillendiren Ermeni Diasporası’nın Türkiye karşıtı lobi çalışmalarında Alman kiliseleriyle işbirliği yapıyor. Almanya’da bulunan FETÖ yapılanmasına özellikle siyonistlerin destek verdiğini görüyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Güncellenme Tarihi : 18.4.2019 20:34

İLGİLİ HABERLER