Spor
  • 18.5.2022 13:25

Kim- Min Jae'nin alternatifi

Fenerbahçe transfer haberi...Fenerbahçe, Kim- Min Jae değerini bulması durumunda satışa izin verecek. Yönetim ise Kim’in ayrılmasını beklemeden Guimaraes’in yükselen yıldızı Abdul Mumin için ilk teması gerçekleştirdi.Fenerbahçe, yaz transfer döneminin hızlı takımlarından birisi olacağa benziyor. 
Sarı-Lacivertliler gösterdiği performans sonrasında başta Tottenham olmak üzere Avrupa'nın birçok takımının radarına giren Kim-Min Jae'yi değerini bulması durumunda satmayı planlıyor.Kim'in sözleşmesinde 23 milyon Euro serbest kalma maddesi olsa da yönetimin 20-21 milyon Euro civarında bir rakama razı olabileceği belirtiliyor.
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe Kim'in alternatifini bulmak için Güney Koreli stoperin takımdan ayrılmasını beklememe kararı aldı.

TEMAS KURULDU...

Fenerbahçe, Portekiz Ligi'nde Guimaraes forması giyen Ganalı stoper Abdul Mumin'in menajeri ile ilk teması kurdu.23 yaşında ve 1.88 boyundaki Ganalı stoperin Portekiz kulübü ile 2024 yılına haziranına kadar sözleşmesi bulunuyor.Abdul Mumin için Fransız kulüpleri Lille ve Monaco'nun de devrede olduğu ancak Fenerbahçe'nin elini çabuk tutmak istediği kaydedildi.Abdul Mumin bu sezon gösterdiği üstün performansla Portekiz Ligi'nin en iyi stoperleri arasında gösterildi.

Güncellenme Tarihi : 18.5.2022 13:28

İLGİLİ HABERLER