Gündem
  • 26.5.2020 15:18

Kimileri köprüler, hastaneler açar, kimileri ise sosyeteye bar açar

Son günlerde AK Partililere yönelik ‘sosyete’ yakıştırması yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın sosyetenin göbeğindeki ailesi tekrar gündeme geldi. Öztrak’ın babası Orhan Öztrak, Gümrük ve Tekel Bakanlığı yaptığı dönemde sosyetenin gitmesi için bar açılışı yapmış ve, “Bol içki ve sigara içilir inşallah” diyerek skandal bir ifade kullanmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik ÖztrakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine neredeyse her açıklamasında vurgu yapıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı sürekli hedef gösteren Öztrak, son olarak BAYKAR Teknik Müdür Selçuk Bayraktar’ı hedef aldı ve “sosyete damat” ifadesini kullandı.

AK Partililerin memleket faydasına imza attığı her icraatta Erdoğan’a, ailesine ve AK Partililere saldıran Faik Öztrak’ın sosyetenin ortasındaki ailesi tekrar gündeme geldi.

5 dönemdir CHP’de milletvekilliği yapan Öztrak’ın babası Orhan Öztrak, İsmet İnönü döneminde CHP’de milletvekilliği ve İçişleri Bakanlığı yapmıştı. Daha sonra Cumhuriyetçi Güven Partisi’ne geçen Öztrak, burada Gümrük ve Tekel Bakanlığı görevini üstlenmişti. Bu dönemde sosyete için snack-bar açan Öztrak, dini tabirleri içkiciler için kullanarak, “Bol içki ve sigara içilir inşallah” demişti.

Türkiye’yi şaha kaldıran ve dünyanın gıpta ile takip ettiği icraatlara imza atan AK Parti hükümeti ve iş insanlarına sosyete diyerek saldıran Öztrak’ın, kendisi ve ailesinin siyasi partilerin sırtından geçinmesi, bakanlık sırasında sosyeteye çalışması ve dini tabirleri kullanarak alkolü, sigarayı teşvik etmesi, “Bu kadarına da pes” dedirtti.

 yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 26.5.2020 15:28

İLGİLİ HABERLER