Asayiş
  • 1.11.2009 13:06

KINA GECESİNDE KAN AKTI

CEMİL ZEYBEKER/İZMİR

Ekrem Ç. ve Ulkiye T. çiftinin kına gecelerinde, oğlan ve kız tarafından bir grup gencin arasında çıkan kavga kanlı bitti. Olayların ardından kız tarafından bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti, birçok kişi de yaralandı.

Kına gecesinde, Torbalı Kuşçuburun'dan ve Menderes Karakuyu'dan aileler bir araya geldi. Karakuyu'da kız tarafının evlerinin önünde düzenlenen kına gecesinde, erkek ve kız tarafından bir grup gencin arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. İki taraf arasında çıkan kavgada bıçaklar çekildi. Yaşanan arbede sırasında kız tarafından Mehmet Ali Demir (25) göğsüne aldığı bıçak darbesinin ardından ağır yaralı olarak Torbalı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumunun ağır olması sebebiyle İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Mehmet Ali Demir (25) yolda öldü.

Kavga sonrasında her iki taraftan da yaralıların olduğu bilgisi edinildi. İsmail Ç., kavga sırasında kafasına isabet eden taşla başından yaralandı. Yaralı İsmail Ç.'nin, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edilerek kafasına sekiz dikiş atıldığı ardından olayla ilgili soruşturma kapsamında Menderes Jandarma Karakolu'na götürüldüğü öğrenildi.

Olayın yaşandığı sırada ışıkların kim olduğu tespit edilemeyen bir kişi tarafından kesildiği, karanlığa bürünen ortamda Mehmet Ali Demir'in ölümüne neden olan bıçaklı saldırının bu esnada yaşandığı belirtildi. Olay sonrası bölgede geniş çaplı araştırma başlatan jandarma, her iki taraftan olaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:18

İLGİLİ HABERLER