Kırklareli'de bir kadın hasta oyunu sedye üzerinde böyle kullandı

••1 dk okuma
Kırklareli'de bir kadın hasta oyunu sedye üzerinde böyle kullandı

Hızlı Özet

“Bir süredir evde sağlık hizmetlerinden faydalanan tansiyon hastası ve bacağından ameliyatlı olan Kıymet Barda, ambulansla Tevfik Fikret Yatılı Bölge Ortaokulu'na getirildi.”






Kırklareli'nde tansiyon hastası ve bacağından ameliyatlı olan 81 yaşındaki Kıymet Barda, oy kullanacağı yere götürüldü. Barda, burada oyunu verdi.



Kırklareli Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, kentteki hastane ve evlerinden çıkamayacak durumdaki hasta ve yaşlıları, oylarını kullanabilmeleri için sandık başına götürdü.





Bir süredir evde sağlık hizmetlerinden faydalanan tansiyon hastası ve bacağından ameliyatlı olan Kıymet Barda, ambulansla Tevfik Fikret Yatılı Bölge Ortaokulu'na getirildi.



 



Kırklareli'de bir kadın oyunu sedye üzerinde kullandı



 



SEDYE ÜZERİNDE OY



Ekiplerin ve vatandaşların yardımı ile 1165 numaralı sandığa götürülen Barda, sedye üzerinde oyunu kullandı.



Barda, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, kendisine oy kullanmak için yardım eden devlet yetkililerine teşekkür etti. Barda, oyunu kullandığı için çok mutlu olduğunu belirtti.





 




 



Kırklareli'de bir kadın oyunu sedye üzerinde kullandı



 



 



Kırklareli'de bir kadın oyunu sedye üzerinde kullandı



 



 



Kırklareli'de bir kadın oyunu sedye üzerinde kullandı







 




Bu haber 381 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haluk Görgün: HÜRKUŞ Uluslararası pazarda benzersiz bir seçenek
Gündem

Haluk Görgün: HÜRKUŞ Uluslararası pazarda benzersiz bir seçenek

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "2027 yılında Türk Hava Kuvvetlerinde HÜRKUŞ filolarını göreceğiz. 2028 yılı sonuna kadar da 55 uçağın tamamını Hava Kuvvetlerimizin envanterine kazandırmayı planlıyoruz. Çok yakında HÜRKUŞ'un ihracat haberlerini sizlerle paylaşmaya başlayacağız" dedi.

Habervitrini14694 Görüntüleme
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 36 kişi tutuklandı
Gündem

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 36 kişi tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının bulunduğu helikopterin düşmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 38 şüpheliden 36'sı tutuklandı, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

Habervitrini14290 Görüntüleme
Beklenen yağış başladı! Meteoroloji illeri tek tek sıraladı!
Gündem

Beklenen yağış başladı! Meteoroloji illeri tek tek sıraladı!

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul’da akşam saatlerinde başlayan yağışın gece boyunca süreceğini belirterek su baskınlarına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova ve Sakarya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Habervitrini9478 Görüntüleme
MASAK'ın FETÖ'cü casusları için hesap vakti
Gündem

MASAK'ın FETÖ'cü casusları için hesap vakti

İstanbul merkezli ve Ankara'yı da kapsayan eşzamanlı operasyonda, MASAK'taki yetkili personel ve taşeron şirket yöneticilerine yönelik düğmeye basıldı. Haklarında adli işlem yürütülen 22 şüpheliden 5'i gözaltına alındı. Yurtdışında firari durumda bulunan 16 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılırken 1 şüpheliyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Habervitrini12653 Görüntüleme