Dünya
  • 30.7.2008 00:14

KIZ ARKADAŞINI BOĞDUKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ!..

Almanya'nın başkenti Berlin'in Friedenau ilçesi Menzel sokağında yaşayan 19 yaşındaki Vanesaa H., ve 20 yaşındaki Dorian B. kaldıkları dairede ölü olarak bulundu. Pazar günü, ikilinin oturduğu dairede su akıntısı olması üzerine itfaiyeye haber verilmesi ile ortaya çıkan cinayet komşularda şok etkisi oluşturdu. Kapıyı açarak içeriye giren itfaiye ekibi önce, babası polis olan Vanessa'yı yatakta ölü halde buldu. Daha sonra ise banyoda duş hortumu ile kendisini asan Dorian'ın cansız bedeni ile karşılaştı.
Yakınları, büyük bir aşkla bir yıldır birlikte olan Dorian ve Vanessa arasında birkaç haftadır kriz yaşandığını, cinayet öncesi 19 yaşındaki Vanesaa H.,'nin süpermarkette çalışan 20 yaşındaki Dorian B.'den ayrılma kararı aldığını iddia etti.
Çiftin komşularından yaşlı bir bayan, pazar günü, binada su borusu patlamasından şüphelenen komşuların itfaiyeye haber vermesi üzerine gerçeğin su yüzüne çıktığını ve itfaiye memurlarının daireye girerek her iki cesedi de bulduğunu söyledi. Genç çiftin komşuları Dorian'ın son derece sakin biri olduğunu açıklasalar da Berlin Polis Sözcüsü Bernhard Schodorwski, otopsi sonucu cinayetin erkek tarafından işlendiğinden emin olunduğunu kaydetti. Schodorwski, "Bizim cinayetle ilgili otopsiden ve benzeri
soruşturmadan çıkardığımız sonuç; 20 yaşındaki gencin önce 19 yaşındaki kız arkadaşını boğarak öldürdüğü ve ardından kendi kendisini asarak canına kıydığıdır. Yine bizim soruşturmamız sonucu kesin olan bir diğer bulgu ise daireye herhangi yabancı birisinin girmemiş olduğudur" açıklamasında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:29

İLGİLİ HABERLER