Asayiş
  • 18.6.2019 01:16

Kız arkadaşını silahla öldürdü ardından intihar etti

İstanbul Pendik’te bir kişi, kız arkadaşını silahla başından vurarak öldürdü ardından intihar etti. Dehşet verici olay, komşuların evden gelen pis kokular üzerine polise ihbarda bulunmasıyla 2 gün sonra ortaya çıktı.

Pendik’te, bir evden gelen kokular üzerine adreste inceleme yapan polis ekipleri, biri kadın 2 ceset buldu. 2 günlük olduğu  belirlenen cesetlerde yapılan incelemede  Yalçın K.(26) ile kız arkadaşı Firdevs S.(29)’ye ait olduğu belirlendi. Yalçın K.'nın kız arkadaşını öldürdükten sonra önce kendi bileklerini kestiği ölmeyince de sevgilisinin kafasına dayadığı silahla ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

 

İstanbul'da korkunç olay! Önce sevgilisini öldürdü sonra da...

Pendik, Harmandere Mahallesi, Petek Sokak’ta meydana gelen olay,  ihbar üzerine ortaya çıktı. Polisi arayan bir kişi komşusunun evinden ağır kokular geldiğini ifade edince adrese giden ekipler, arkadan kilitli olan evin kapısını kırarak eve girdi. Evin içerisinde Firdevs S. ile Yalçın K.’nin cesediyle karşılaşan ekipler yaptığı incelemede, cesetlerin yanında bir tabanca buldu. İncelemelerde 2 boş kovan bulan ekipler, Yalçın K.’nın bileklerinde de kesik izleri olduğunu tespit etti. İncelemelerde, evin banyosunun kapı kollarında da kan izi tespit eden Olay Yeri İnceleme ekipleri ve cinayet büro dedektifleri dehşetin geçtiğimiz cumartesi günü meydana geldiğini belirledi.

Uzman ekiplerce yapılan çalışmalarda Yalçın K. kız arkadaşı, Firdevs S.’yi tabancayla vurup öldürdükten sonra, banyoya giderek bileklerini keserek intihar etmeyi denedi. Ölmeyince, öldürdüğü sevgilisinin yanına gelen  Yalçın K. silahı bir kez daha ateşleyip intihar etti.

Firdevs S. ve Yalçın K.’nın cesetleri Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

CİNAYET SONRASI GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI 

Yalçın Kahraman'ın kız arkadaşını öldürdükten sonra olduğu değerlendirilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Kahraman'ın kız arkadaşını öldürdükten sonra binadan dışarı çıktığı, dışarıda bir süre alkol aldıktan sonra elinde bir poşetle binaya tekrar giriş yaptığı görülüyor.


Korkunç olay! Önce sevgilisini öldürdü sonra da... - bursadabugun video

Güncellenme Tarihi : 18.6.2019 01:10

İLGİLİ HABERLER