Gündem
  • 12.7.2020 23:07

Kızı trafiğin altını üstüne getiren İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan tüy diken açıklama

Kızının görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı... İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan tüy diken açıklama

İYİ Partili milletvekili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan, emniyet şeridinden hızla giderek arkadaşlarının yanına yetişmeye çalışmış ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Konu hakkında konuşan İYİ Partili Lütfü Türkkan, "Araç benim aracım. Benim aracımın geçiş üstünlüğü var" dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kızı Dilara Türkkan, sirenli bir araçla emniyet şeridinden hızla gittiği görüntüleriyle gündeme gelmişti.

Dilara Türkkan’ın emniyet şeridinden siren sistemli bir araçla hızla gittiği ve trafiği ihlal ettiği görüntüleri Instagram hesabından paylaşmasının ardından Lütfü Türkkan kısa bir açıklama yaptı.

Konu hakkında Ahmet Hakan’a konuşan Türkkan, şunları söyledi:

"İnatla sustum. Ama araç benim aracım. Benim aracımın geçiş üstünlüğü var. Kızım da o sırada arkada oturuyordu. Ben de araçtaydım. Kızımın tek bir kusuru var: Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşmak."

YALAN SÖYLEMİŞ ARAÇTA KENDİ YOKMUŞ
 

İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ın kızı Dilara Türkkan, sirenli ve çakarlı bir araçla emniyet şeridinden gittiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmış ve büyük tepki almıştı. Çakarlı araçla emniyet şeridinden giderken görüntülerini paylaşan İyi Partili vekilin kızı daha önce trans-dansöz oynattığı için de eleştirilerin odağında yer almıştı. Lütfü Türkkan, Hürriyet’ten Ahmet Hakan’a konuşup, o araçta kendisinin de olduğunu söyledi. Çok üzgün olduğunu, kızının boş yere “linç yediğini” de ilave etti. Türkkan’ın sözleri doğru kabul edilse bile kızını bir eğlence partisine yetiştirmek için “çakar” ve “siren” kullanmayı “normal” kabul etmesi garip bulundu.

Star yazarı Ersoy Dede ise, Lütfü Türkkan’ın bu açıklamasını ekleyerek, “yalan bilgi verdiğini” yazdı. Dede, “Bu arada bir bilgiyi de paylaşalım. Bu bilgi devletimizin elinde var. Lütfü Bey, Ahmet Hakan’a aksini söylese de kendisi o araçta değildi. Tahsisli ikinci aracından çekildi o story.. Hanımefendinini yanında babası yoktu.. Lütfü Bey, bunun bilindiğini bilsin istedim..” diye yazdı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.7.2020 23:29

İLGİLİ HABERLER