Spor
  • 10.7.2009 18:15

KIZIL: TABATA İÇİN YILDIRIM SÖZ VERMEDİM

İSTANBUL - Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Tabata'nın transferi için Beşiktaş'a söz verdikleri iddialarını yalanladı.
Radyospor'da yayınlanan bir programa katılan Kızıl, ''Tabata'yı ne Beşiktaş'a ne de bir başka takıma satacağım'' dedi.
Beşiktaş'ın şampiyonluk balosuna katıldığını ve Tabata için Yıldırım Demirören'in kendisine ricada bulunduğunu doğrulayan İbrahim Kızıl, ''Ortamda pek çok kişi vardı. Demirören bana 'Federasyon yöneticileri de var, Tabata için söz ver' dedi. Ben de böyle bir söz vermeyeceğimi söyleyerek tebessüm ettim. Tabata'yı Beşiktaş ya da bir başka kulübe vermemiz mümkün değil'' şeklinde konuştu.
Başkan Kızıl, Tabata'nın şu anda takım kampında olduğunu belirterek, ''Biz büyük hedeflerin takımıyız. Yeni sezonda ilk beşte yer alacağız. Tabata da hedeflerimiz konusunda bize çok katkı sağlayacak'' ifadelerini kullanırken, ses getirecek bir transfere de imza atmak üzere olduklarını söyledi.
Gaziantepspor'un başarısı için her şeyini ortaya koyduğunu anlatan İbrahim Kızıl, ''Daha önce büyük takımların isteyip alamadığı, ünlü bir kaleciyi transfer etmek üzereyiz. İsmini şu anda açıklayamıyorum. Bir de santrafor alacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:21

İLGİLİ HABERLER