Asayiş
  • 22.6.2014 14:32

Kızının fotoğrafına baktı, 'The End' yazıp kafasına sıktı

İZMİR'in Bornova İlçesi'ndeki Seçim Kurulu Başkanlığı'nda görevli polis memuru 42 yaşındaki Suat Ataman Çağlayansudur, başına tabancasıyla ateş ederek yaşamına son verdi, Boşandığı eşinin, yaklaşık bir yıldır kızını göstermemesi nedeniyle bunalımda olduğu belirtilen intiharından önce sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına 'The End' yazısını paylaştığı görülen Çağlayansudur'un en son kızının fotoğrafına baktığı belirlendi.

Olay, Bornova İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda dün sabah saatlerinde meydana geldi. Işıkkent Polis Merkezi Amirliği bünyesinde görev yapan polis memuru Suat Ataman Çağlayansudur'dan nöbeti devralmaya gelen meslektaşı Fahri Genç, İlçe Seçim Kurulu hizmet binasına girdiğinde gördüğü manzarayla şoke oldu. Çağlayansudur'un cansız bedenini gören Genç, durumu amirlerine bildirdi. Çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede, Çağlayansudur'un tabancasını sağ şakağına dayayıp tetiği çekerek yaşamına son verdiği tespit edildi.

KIZI GÖSTERİLMEDİ İDDİASI

Cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan bir çocuk babası Çağlayansudur'un yakınları, bir süre önce boşandığı eski eşinin kızını yaklaşık bir yıldır kendisine göstermediğini ve bu nedenle de bunalımda olduğunu ileri sürdü.Talihsiz polis memurunun cesedinin yanında da "Sevdiklerime selam olsun" yazılı not bulunduğu öğrenildi.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADILAR

Yaşamına son vermeden önce kızının fotoğrafına baktığı belirtilen Çağlayansudur'un sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabında da bir süre önce denizinin içinde 'The End' yazısı yer alan bir fotoğraf paylaştığı görüldü. Çağlayansudur'un ölüm haberini alan yakınlarıyla meslektaşları büyük üzüntü yaşadı. Çağlayansudur'un, sözlüsüyle bugün aile arasında nişanlanmaya hazırlandığı da öğrenildi. Otopsinin tamamlanmasının ardından Çağlayansudur'un cenazesi toprağa verilmek üzere yakınlarına teslem edildi.
Tufan HAMARAT/İZMİR, (DHA)-

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:59

İLGİLİ HABERLER