Asayiş
  • 30.4.2010 17:43

KIZININ KATİLİYLE BERBERDE KARŞILAŞMIŞ... 'BİLSEYDİM ORACIKTA BOĞARDIM'

Sabah Gazetesi'nden Metin Harıkçı'ya kuaförde ağlarken katille göz göze geldiğini söyleyen gözü yaşlı baba, "Kızımın katili olduğunu bilseydim oracıkta boğardım" dedi.

Seri katilin ilk kurbanı 27 yaşındaki Esra Yaşar, annesi Ankara'ya gezmeye gittiği için, Narlıdere'deki teyzesini ziyaret etmiş, evine dönerken de öldürülmüştü. Katili Hamdi Ayri ise ertesi gün olayın meydana geldiği Korutürk Mahallesi'nde bulunan bir erkek kuaförüne gidip tıraş oldu. O sırada talihsiz kızın babası İsmet Yaşar da cenaze töreni öncesinde saçlarını kestirmek için aynı kuaföre gitti. İçeri girdiğinde esmer, uzun boylu biri saç-sakal tıraşı oluyordu. Acılı baba ağlarken, o kişinin tıraşının bitmesini bekledi. Adam koltuktan kalkarken, İsmet Yaşar'la göz göze geldi. Acılı baba da "Sıhhatler olsun" dedikten sonra onun kalktığı koltuğa kendi oturdu. Aradan 3 gün geçtikten sonra İsmet Yaşar, katilin yakalandığını kendisini kuaföre götüren arkadaşından öğrendi. "Sıhhatler olsun" dediği adam ise kızının katiliydi.

'BİLSEYDİM ORACIKTA BOĞARDIM'

''Ah keşke bilseydim" diyerek sözlerine başlayan acılı baba o anları şöyle anlattı: "Son 2 yıldır saçlarım çok uzamıştı. Cenazeyi Adıyaman'a götürecektik. Bazı akrabalarım 'Ağabey memlekette hoş karşılanmayabilir, saçlarını kestir' dedi. Bunun üzerine mahalledeki bir arkadaşımdan rica ettim ve beni evimize 500 metre mesafedeki kuaföre götürdü. İçeri girdiğimde biri tıraş oluyordu. Ben de sandalyeye oturup beklemeye başladım.

Bir yandan da ağlıyordum. Tam o sırada göz göze geldik. Tıraşı bitince bir de o caniye 'Sıhhatler olsun' dedim ve kalktığı koltuğa oturdum. Tıraş olduktan sonra da Adıyaman'a gelip, yavrumu toprağa verdim. Katilin yakalandığını ve kuafördeki o adam olduğunu öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. O an bilseydim, oracıkta boğardım. Akşam bir genç kızın canına kıyacaksın, ertesi sabah hiçbir şey olmamış gibi tıraş olacaksın. Ve akşam da aynı yerde bir başka kızın canını alacaksın. Lanet olsun böyle insana."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER