Yaşam
  • 13.9.2018 00:11

Kızların ailesi Nihat Doğan'ı şikayetten vazgeçti

Aile şikayetten vazgeçti, Nihat Doğan gürledi!

Reşit olmayan iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu iddiasıyla gündeme gelen Nihat Doğan, mahkeme kararının ardından yaptığı açıklamada bu olayın hesabını soracağını açıkladı.

Reşit olmayan iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu iddiasıyla gündeme gelen Nihat Doğan hakkında son dakika gelişme yaşandı. 11 ve 16 yaşlarındaki iki kızın ailesi, Nihat Doğan hakkındaki şikâyetlerinden vazgeçtikleri yönünde savcılığa dilekçe verdi. Bu haberin ardından Nihat Doğan, sosyal medya hesabından o dilekçeyi paylaştı.

Doğan, dilekçeyi yayınladığı mesajda şunları yazdı:

"Nihat Doğan, "Şükürler olsun!! Adalet yerini buldu. Kanal D anahaberin, Şahsıma attıkları iftiraları ahlaksızca namussuzca yapmaya çalıştıkları itibar suikastleri ellerinde patladı.

Kumpas sona erdi kızlarımızın babası ‘olay bize farklı aksettirilen yanlış bir anlaşılmadan sadr olduğunu ve şikayetlerinden vazgeçtiklerini açıkladı. Kanal D anahaber ve Magazin basınındaki Şerefsiz namussuz tetikçilerine de hukuki olarak bunun hesabını sormazsam adam değilim.

Ne demiştik; duasıyla varolmadığım itin köpeğin bedduası ile ölmem. Tuzak kuranların tuzaklarından,ve kınayanların kınamadından korkmadan hakk konuşmaya hakkı tutup kaldırmaya devam edeceğim. Beni seven sevmeyen fakat bana inanan, vicdanlı erdemli kardeşlerimin onbinlerce destek mesajlarındam dolayı da sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Siz benim yanımda oldunuz

Rabbim de her iki cihanda sizin yanınızda olsun. Batılın uşağı nankör zibidiler kininizde geberin. ’Allah var gam yok’"

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.9.2018 02:22

İLGİLİ HABERLER