Asayiş
  • 30.11.2004 04:17

KOCAELİ'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ 2 YARALI...

KEMAL ALTINKAYA
GEBZE - Edinilen bilgiye göre kaza, TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti Gebze Dilovası Beldesi mevkiinde gece meydana geldi. İstanbul'dan Zonguldak'a, yakınlarının cenazesine gitmekte olan Mehmet Can (32) yönetimindeki 34 TB 1229 plakalı otomobil, Dilovası Rampası'na geldiğinde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, önünde seyretmekte olan Erol Özkan (32) idaresindeki 26 PZ 517 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobilde bulunan ve emniyet kemeri takmadığı belirlenen Dursun Ali Gümüş (45) aracın ön camından fırlayarak, sürücü Mehmet Can araç içinde sıkışarak, ağabeyi Ahmet Can (45) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı SSK İzmit Sopalı Hastanesi'nde hayatlarını kaybettiler.
Otomobilin arka koltuğunda oturan Dursun Ali Gümüş'ün eşi Hanife Gümüş (45) ile Saadet Öğder (35) ise yaralandılar. Olay yerine gelen ambulansla Gebze Devlet Hastanesi kaldırılan yaralılardan, durumu ağır olan Saadet Öğder, ilk tedavisinin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Hanife Gümüş'ün tedavisi ise Gebze Devlet Hastanesi'nde halen sürüyor. Kaza geçirenlerin, İstanbul'dan Zonguldak'a bir yakınlarının cenazesine gittikleri ve önlerinde gitmekte olan bir otobüste de yakınlarının cenazesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti ise yaklaşık 45 dakika süreyle trafiğe kapalı kaldı. Kaza yapan araçların ve cesetlerin kaldırılmasından sonra yol tekrar trafiğe açıldı.
Kazaya karışan kamyonun sürücüsü Erol Özkan, sorgulanmak üzere jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmaya ise devam ediliyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER