Spor
  • 30.10.2017 20:31

Kocaman Kayserispor karşısına derbi kadrosuyla çıkıyor

Fenerbahçe Kayserispor maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının son maçında Fenerbahçe kendi sahasında formda ekip olan Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Liderlik yolunda şansını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, evinde ağırlayacağı Kayserispor karşısında galibiyet peşinde olacak. Karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı bu akşam saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? Fenerbahçe'de Martin Skrtel'in ilk 11'de olmayışı dikkat çekti.

Fenerbahçe Kayserispor maçı, Süper Lig'in 10. haftasına son şeklini verecek. Fenerbahçe'nin galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağı mücadele, ligin formda takımı Kayserispor için sıralama açısından büyük önem arz edecek. Peki, futbolseverlerin ilgiyle takip edeceği Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, mücadele öncesi dikkat çeken bazı detaylar

Fenerbahçe ile Kayserispor 43. randevuda.. Geride kalan lig maçlarında Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 27-6, gol sayısında da 93-41 üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçlarda Fenerbahçe 15, Kayserispor 2 kez galip geldi. Fenerbahçe ile Kayserispor, lig tarihinde bu akşam 43. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 42 maçta Fenerbahçe 27, Kayserispor 6 galibiyet aldı, 9 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 93 golüne, sarı-kırmızılılar 41 golle karşılık verdi. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabaka 3-3 bitti, Kayseri'de ev sahibi ekip 4-1 galip geldi.

FENERBAHÇE İLK 11'İ
Kameni, Hasan Ali, Neto, Neustadter, Isla, Valbuena, Ozan, Josef, Dirar, Janssen, Giuliano

KAYSERİSPOR İLK 11'İ

Lung, Lopes, Şamil, Güray, Atila, Kana Bıyık, Kucher, Badji, Mendes, Deniz Türüç, Umut

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncellenme Tarihi : 30.10.2017 20:32

İLGİLİ HABERLER