Spor
  • 31.8.2008 01:13

KOCAMAN:"GAZİANTEPSPOR FUTBOLUN DOĞRULARINI BİZE GÖRE DAHA İYİ YAPTI"

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maça istekli başladıklarını ancak ilk pozisyonda golü yediklerini belirterek, "İlk mağlubiyetten sonra kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Bunu sahada da gösterdik. Yediğimiz gole kadar istediğimiz futbolu oynadık. Geçen sezondan itibaren kalemizdeki ilk tehlike gol oluyor. Bunu aşmalıyız. İkinci yarı oyunu rakip sahaya yıktık, ancak fazla pozisyon üretemedik. Cılız pozisyonlarda beraberliği yakalayamadık. İkinci
yarıda kalemize gelen ilk top yine gol oldu. Gaziantepspor oturmuş bir takım. Futbolun doğrularını bize göre daha iyi yaptılar. Rakibimizi tebrik ediyoruz" diye konuştu.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, Fenerbahçe maçının ardından Ankara'ya da galibiyet için geldiklerini ifade ederek, "İlk hafta aldığımız Fenerbahçe galibiyetinden sonra spor kamuoyunda aldığımız yeri korumak istiyorduk. Bundan sonra da bu şekilde mücadele etmek istiyoruz. Ankaraspor 2 maçı da kaybetmesine rağmen kaliteli bir takım. Yükselişe geçeceklerdir. Defansif anlamda çok iyiydik. Ama top bizdeyken istediklerimizi sahaya pek yansıtamadık. 3-4 hafta sonra daha iyi duruma geleceğiz"
dedi. Deumi'nin kırmızı kart almaması için oyundan aldıklarını belirten Sağlam, Beto'nun sakatlığının ise ilk tektiklerin ardından belli olacağını söyledi.
Sağlam, Mehmet Polat ve Murat Ceylan'ın milli takımlara çağrılmasının Gaziantepspor ve Gaziantep halkı için büyük bir onur olduğunu sözlerine ekledi.
Kırmızı-siyahlı futbolcular Murat Ceylan ve Murat Şahin de, Fenerbahçe galibiyetinin ardından Ankara'ya galibiyet için geldiklerini belirterek, Ankaraspor karşısında zorlu bir mücadelenin ardından sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:41

İLGİLİ HABERLER