Kocası öldürülen Ece Erken ortadan kayboldu

2 dk okuma
Kocası öldürülen Ece Erken ortadan kayboldu

Hızlı Özet

Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü de kurşunların hedefi oldu. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine Haber verildi.






Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Ece Erken'in yakın arkadaşı Bircan Bali ise Söylemezsem Olmaz programının canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Ece Erken'e ulaşamıyoruz.



Geçtiğimiz sene ünlü sunucu Ece Erken ile evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü de kurşunların hedefi oldu. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine Haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.



'ARTIK ÖLSEM DE GAM YEMEM'



Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil canlı yayında yaptığı açıklamada "Şok içindeyiz şaşkınız, insanın sevdiğinden ayrılması çok zor. Kelimelerle ifade edemiyorum, zorlanıyorum. Hain bir saldırıyla hayattan koparılmasına çok üzgünüz. Alçakça, kendi mekanında kurşunlar üzerine boşaltıldı. Şafak kızlarıyla uyusun diye Ece başka odada yatardı. Dün konuştuğumuzda kızlarını Bodrum'a getirecekti. Evlendiği gün 'artık ölsem de gam yemem' demişti. Hiç kulağımdan gitmeyecek. Mekanı cennet olsun, ailesine ve çocuklarına, eşine sabır diliyorum" dedi.



VÜCUDUNA 7 KURŞUN İSABET ETTİ



Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Bircan Bali ise "Kıymetli abim. Vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece'yle inanılmaz tutku dolu bir ilişkisi vardı. İlk günden beri tanık olduğumuz... Şafak abi çocuklarına çok düşkün bir babaydı. Önce şoförüne ateş etmişler sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın" şeklinde konuştu.



"ECE'DEN HABER ALAMIYORUZ"



Yakın arkadaşı Ece Erken'den saatlerdir haber alamadıklarını söyleyen Bali, sözlerine şöyle devam etti: "Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor."




Bu haber 1679 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fransız savunma şirketi Safran ile Baykar arasında stratejik ortaklık anlaşması
Gündem

Fransız savunma şirketi Safran ile Baykar arasında stratejik ortaklık anlaşması

Fransız savunma şirketi Safran ile Baykar, “akıllı mühimmatlar ve gelişmiş navigasyon teknolojileri” alanında stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Habervitrini11046 Görüntüleme
Ahmet Özer’den Devlet Bahçeli çıkışı: "Rüyamda görsem inanmazdım"
Gündem

Ahmet Özer’den Devlet Bahçeli çıkışı: "Rüyamda görsem inanmazdım"

Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan tutuksuz sanık Ahmet Özer, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik destek açıklamalarını değerlendirdi. Bahçeli’nin "Ahmetler göreve dönene kadar" çıkışını çok kıymetli bulduğunu belirten Özer, MHP kurmaylarıyla yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı.

Habervitrini10270 Görüntüleme
Cenazede TikTok skandalı! Tepki çeken Melek Bal, Umut Akyürek’in kızı çıktı
Gündem

Cenazede TikTok skandalı! Tepki çeken Melek Bal, Umut Akyürek’in kızı çıktı

Büyük rezaletlerin yaşandığı TikTok'ta paylaşılan saygısız video sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dedesinin tabutu başında çektiği video ile tepki toplayan TikTok kullanıcısının, geçtiğimiz yıllarda madde bağımlılığı nedeniyle tedavi gören sanatçı Umut Akyürek’in kızı Melek Bal olduğu ortaya çıktı. Genç kız tepkilere “Dedemle son bir kez aynı karede olmak istedim” cevabını verirken, ailesinin eski TikTok eleştirileri ise dikkat çekti.

Habervitrini13184 Görüntüleme
Yalçın'dan Arınç'a 'Şeytan' Yanıtı: Şaribül leyli ven nehar Semih Yalçın'ın çıldırttı
Gündem

Yalçın'dan Arınç'a 'Şeytan' Yanıtı: Şaribül leyli ven nehar Semih Yalçın'ın çıldırttı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bülent Arınç'ın kendisine yönelik 'Şaribül leyli ven nehar' ifadesine sert bir dille karşılık verdi. Yalçın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Arınç'ı 'siyasi eleştiri hudutlarını aşarak şeytanla ortaklığı seçmekle' itham etti.

Habervitrini14785 Görüntüleme