Dünya
  • 8.8.2009 10:39

KOCASINI EVE BAĞLAMANIN YOLUNU BULDU

Kocasının arkadaşları tarafından çağrılıp her gece eve sarhoş gelmesinden bıkan kadının buluşu ilginç oldu ama kısa süre işe yaradı. Kadın şimdi yeni yöntem geliştirmenin peşinde...


Çin'in Guico eyaletinin başkenti Guiyang kentinde bir kadın, kocasının cep telefonunu evde kullanmasını engellemek için, evine gizlice cep telefonu sinyallerini engelleyici cihaz yerleştirdi.

China Daily gazetesinin haberine göre, 33 yaşındaki Huang adlı kadın, kocasının işten geldikten sonra, arkadaşları tarafından çağrılıp her gece eve sarhoş gelmesinden bıktığını belirterek, eve böyle bir cihaz yerleştirdiğini söyledi.

Kocasına devamlı uyarılarda bulunmasına rağmen, kocasının, kendisini kaale almadığını belirten Huang, "Her akşam işten geldikten sonra gelen telefonların ardından, evden ayrılıp geç saatlerde sarhoş olarak dönüyor. Bende böyle bir çözüme başvurmak zorunda kaldım" diye konuştu.

Belli bir süre bu yöntemin işe yaradığını belirten kadın, kocasının, evde telefonunun çalışmaması üzerine durumu fark ettiğini ve artık işten geç çıkıp doğrudan arkadaşlarıyla buluştuğunu ve eve sadece sarhoş geldiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER