Ekonomi
  • 15.9.2020 16:47

Koinbox: Bitcoin Madenciliği Yapılabilecek Şirketler

Bitcoin madenciliği yapma isteği içerisinde olanların en çok sorduğu sorulardan biri de nereden bu işlemi yapabilecekleri ile ilgili oluyor. Koinbox olarak sizlere Bitcoin madenciliği yapabileceğiniz bazı şirketleri detaylarıyla sıraladık.

Bitcoin Madenciliği Hangi Şirketlerden Yapılabilir?

Bitcoin madenciliğini eğer bir şirket üzerinden yapmak istiyorsanız, ilk olarak güvenilirliği ön planda tutmanız gerekir. Şimdi gelin en güvenilir madencilik şirketlerinden bazılarını inceleyelim:

Genesis

Bitcoin madenciliği şirketi denilince akıllara ilk gelenlerden biri 2013 senesinde kurulan Genesis’tir. Sunmuş olduğu birçok sözleşme seçeneği ile bilinen Genesis, dört ayrı madencilik planına sahiptir. Bitcoin Radiant Classic adı altında 6 ay ve 24 ay olarak iki planı, Bitcoin Radiant Zero olarak da yine 6 ve 24 aylık iki ayrı madencilik planı bulunur. Ayrıca bu planların altın, platin, elmas ve özel kategorileri ile dörder ayrı sözleşmesi vardır. Bu sayede 16 adet sözleşme fırsatına sahip olursunuz. Oldukça güvenilir biz hizmet veren Genesis, aynı zamanda uzman bir müşteri desteği ekibine ve sabit ödeme planlarına sahip olmasıyla öne çıkıyor.

BTConline

Bir diğer madencilik şirketi de BTConline’dır. Bu şirket, oldukça kolay bir kullanım sunması ile bilinir. BTConline, maliyete göre kazancın değiştiği 4 farklı seviyeden sözleşme ile bizleri karşılıyor. Birinci seviye sözleşmenin maliyeti 0,009 BTC iken dakika başına kazanç 0, 00000200 BTC, ikinci seviyede ise maliyet 0,09 BTC iken dakika başına kazanç 0,00002100 BTC olarak görülüyor. Üçüncü seviye sözleşmede maliyet 0,99 BTC olurken kazanç 0,00021000 BTC, dördüncü seviyede de maliyet 4,99 BTC iken dakika başına kazanç 0,00126000 BTC olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça kaliteli bir güvenlik sistemi bulunan BTConline’ın bu sözleşmelerinden birini seçerek siz de Bitcoin madenciliğine başlayabilirsiniz.

Nicehash

Nicehash ise Bitcoin tarafından aldığı destek ile bilinirken hash gücü miktarını ve şartlarını kullanıcıya bırakmasıyla öne çıkıyor. Kolaylıkla kullanılabilen bir yapıya sahip olması ve ödemelerini BTC ile gerçekleştirmesi ile en önemli artıları olarak görülüyor. Ayrıca, kaliteli bir madencilik yazılımı bulundurmasının yanı sıra piyasaya göre yüksek ödemeler yapması da artılarından bazıları olarak önümüze çıkıyor. Nicehash için gösterebileceğimiz eksiler ise fiyat politikasının diğerlerine göre daha maliyetli olması ve bazı altcoinler için uygun bir tercih olmamasıdır.

Piyasadaki en güçlü madencilik şirketleri arasında bulunan bu şirketlere, uygun sözleşmeler ile giriş yaparak hemen Bitcoin madenciliği yapabilirsiniz.

Bitcoin Fiyatı Ne Kadar?

Bitcoin fiyatı, 15 Eylül tarihi içerisinde 78.332,88 TL veya 10.673,91 USD olarak karşımıza çıkıyor. Bu değerler ışığında Bitcoin’in yüzde 3’e yakın bir artış gösterdiğini görüyoruz.

Siz de Bitcoin ve altcoinler ile ilgili en son bilgiler, kripto para haberleri ve uzman görüşleri hakkında detaylı inceleme yapmak istiyorsanız, web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 15.9.2020 16:48

İLGİLİ HABERLER