Spor
  • 5.2.2008 00:20

KOLOT: 'ERTUĞRUL SAĞLAM YETERSİZ!'

Zaman Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni'nde davetliler arasında yer alan Celalettin Kolot, Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda 6-7 ay görev yaptığını ve bıraktıktan sonra da rahatladığını belirtirken, "Benim bilgim olmadan Ertuğrul Sağlam'ı getirdiler. Ertuğrul'la da anlaşmaya çalıştım, ama yetersiz olduğunu gördüm. Başkanın futbol şubesini kapatmasının ardından da istifa ettim" dedi.

 

Siyah-beyazlı yönetimin özellikle transfer yöntemini eleştiren Kolot, şunları söyledi: "Benim çalışığım dönemde transfer edilen oyuncular Cisse ve Tello takımın vazgeçilmezleri. Ertuğrul Sağlam'ın aldırdığı Higuain ile Diatta ise geri gönderildir. Alacağımız iki önemli oyuncuyla çok daha güçlü bir kadromuz olacaktı, ancak olmadı. Yapılanlara inanmadığım için görevi bıraktım. Başkan ve Ertuğrul Sağlam'a da kırgınım. Ayrıldıktan sonra bir kez bile aramadılar."

İbrahim Akın ile Burak'ın satılmasına tepki gösteren Kolot, bu oyuncuların kiraya verildikten sonra tekrar değerlendirilebileceğini kaydederken, "Hırvat oyuncu Gordon Schildenfeld'i tamamen bir loto olarak görüyorum. İzlenerek alındığına kesinlikle inanmıyorum. Nasıl çıkacağını hep beraber göreceğiz. Holosko'nun ise maliyeti çok yüksek. O fiyata alınmamalıydı" diye konuştu.

Beşiktaş'ta yeniden görev alıp almayacağının sorulması üzerine ise Kolot, "Başka bir kadroyla yeniden yönetici olabilirim" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 14:01

İLGİLİ HABERLER