Asayiş
  • 18.8.2009 16:13

KOMŞUDAN ÖLÜM PUSUSU

ADANA'da 48 yaşındaki Kazım Ant, evinin bitişiğindeki sokakta otomobiliyle giderken kendine pusu kuran komşusu ve yanındaki bir kişi tarafından çapraz ateşe tutularak öldürüldü.

Olay, saat 14.00 sıralarında Mirzaçelebi Mahallesi 11 Sokak'ta meydana geldi. Emekli işçi Kazım Ant, evinin bulunduğu sokağın devamındaki sokakta 01 BB 876 plakalı otomobiliyle hareket halinde giderken, kendine pusu kuran 2 kişi tarafından çapraz ateşe tutuldu. Saldırı sonrası 50 metre daha giden otomobil, bir evin bahçe duvarına çarparak dururken, Ant, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen polis, görgü şahitlerinin ifadesine göre, saldırıyı gerçekleştirenlerden birinin Ant'ın evinin karşısındaki evde oturan komşusu Çağlar Karcı olduğunu saptadı. Olay sonrası, 01 YL 651 plakalı otomobille kaçtığı iddia edilen saldırganları yakalamak için polis harekete geçti. Olay yerinde yapılan aramada 2 ayrı tabancaya ait 15 boş kovan bulundu.

Şüpheli Karcı'nın evinin etrafında da güvenlik önlemi alan polis, evde bulunan 3 kişiyi ifadelerine de başvurmak ve güvenlik amacıyla Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER