ADANA'da 48 yaşındaki Kazım Ant, evinin bitişiğindeki sokakta otomobiliyle giderken kendine pusu kuran komşusu ve yanındaki bir kişi tarafından çapraz ateşe tutularak öldürüldü.
Olay, saat 14.00 sıralarında Mirzaçelebi Mahallesi 11 Sokak'ta meydana geldi. Emekli işçi Kazım Ant, evinin bulunduğu sokağın devamındaki sokakta 01 BB 876 plakalı otomobiliyle hareket halinde giderken, kendine pusu kuran 2 kişi tarafından çapraz ateşe tutuldu. Saldırı sonrası 50 metre daha giden otomobil, bir evin bahçe duvarına çarparak dururken, Ant, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay yerine gelen polis, görgü şahitlerinin ifadesine göre, saldırıyı gerçekleştirenlerden birinin Ant'ın evinin karşısındaki evde oturan komşusu Çağlar Karcı olduğunu saptadı. Olay sonrası, 01 YL 651 plakalı otomobille kaçtığı iddia edilen saldırganları yakalamak için polis harekete geçti. Olay yerinde yapılan aramada 2 ayrı tabancaya ait 15 boş kovan bulundu.
Şüpheli Karcı'nın evinin etrafında da güvenlik önlemi alan polis, evde bulunan 3 kişiyi ifadelerine de başvurmak ve güvenlik amacıyla Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
KOMŞUDAN ÖLÜM PUSUSU

Hızlı Özet
“ADANA'da 48 yaşındaki Kazım Ant, evinin bitişiğindeki sokakta otomobiliyle giderken kendine pusu kuran komşusu ve yanındaki bir kişi tarafından çapraz ateşe tutularak öldürüldü.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İzmir'de FETÖ operasyonunda 21 şüpheli yakalandı
İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda, örgüt üyesi oldukları, örgüte aidiyetin devamı için fon sağladıkları ve topladıkları gerekçesiyle 21 şüpheli gözaltına alındı. | Anadolu Ajansı

Otizmli çocuğun ölümünde cinayet şüphesi! Abla ve erkek arkadaşı tutuklandı
Sivas’ta ikamet ettikleri apartmanın 4. katındaki penceresinden düşerek hayatını kaybeden 12 yaşındaki T.K.

Hırsızların aileleri yüzlerine tükürdü
Denizli'de 6 farklı iş yerinde meydana gelen 3 milyonluk faili meçhul hırsızlık olayları, JASAT dedektiflerinin sıkı takibi sonucu yakalandı. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, ailelerinin kendilerine hakaret edip tükürmesiyle neye uğradıklarını şaşırdı.

Hasan Şaş ve Yağız Sabuncuoğlu da gözaltına alındı
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 18 kişi gözaltı karar verildi. Ünlülere yönelik gerçekleştirilen operasyonda eski milli futbolcu Hasan Şaş ile spor yorumcusu ve gazeteci Yağız Sabuncuoğlu da gözaltına alındı...