Ekonomi
  • 24.5.2020 15:15

Konut Kredisi Kullanmadan Kredisiz Ev Alma

Konut kredisi almadan kredisiz ev almak isteyenler için Birevim olarak avantajlı bir seçenek olmaktayız. Şubelerimize gelmelerine gerek olmadan, web sitemizden veya telefon hattımızdan bize ulaşarak taleplerini iletebilmektedirler. Hayallerindeki eve kavuşabilmeleri için kendi oluşturacakları ödeme planları dahilinde kendilerini sistemimize dahil etmekteyiz.

Konut Kredisi İle Faizsiz Ev Sisteminin Farkları

İnsanların bankadan ev kredisi alarak veya Birevim’in faizsiz tasarruf sistemlerine dahil olarak ev sahibi olma seçenekleri bulunmaktadır. Ancak banka kredisi ile ev almak isteyenlerin yüklü miktarda faiz ve komisyon ödemeleri gerekmektedir. Almak istedikleri evin değeri kadar kredi alamadıkları gibi kredi almak için peşinat ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca kefil göstermeleri veya üzerlerine kayıtlı bir gayrimenkulü ya da aracı ipotek ettirmeleri gerekmektedir. Birevim olarak müşterilerimize banka kredisi alırken yaşadıkları olumsuzlukları telafi eden bir sistem sunmaktayız. Kendilerinden faiz, peşinat veya ipotek talep etmediğimiz gibi; hayallerine de ket vurmayarak istedikleri tutarda evi alabilmelerini sağlamaktayız.

Konut Kredisi Kullanmadan Faizsiz Ev Almanın Avantajları

Kredisiz ev almak isteyenlere Birevim olarak sunduğumuz hizmetin artıları şu şekildedir:

Faizsiz taksit imkanı sunmaktayız ve ödemeleri gereken tutara ek olarak fark ödemesi yapmamaktadırlar.

Hiç peşinat ödemesi yapmasalar dahi istedikleri evi almalarına imkan tanımaktayız. Ayrıca kendilerinin talep etmeleri durumunda, istedikleri tutarda peşinat da ödeyebilmektedirler.

Taksit tutarlarını müşterilerimiz bütçelerine göre ayarlayabilmektedirler ve düşük tutarlarda taksit de ödeyebilmektedirler.

Birevim olarak hali hazırda evi olan müşterilerimizin de sistemimize dahil olmasına izin vermekteyiz. Yatırım amaçlı ev almak isteyenlere de yardımcı olmaktayız.

Bankadan konut kredisi alırken, alınacak olan konutun krediye uygun olması şartı bulunmaktadır. Ancak Birevim olarak müşterilerimizin krediye uygun olmayan konutları almaları için de sistemimize dahil olmalarını sağlamaktayız.

Peşinat sunmak isteyen müşterilerimizin sadece nakit değil araba veya arsayı da peşinat olarak sunabilmeleri mümkündür.

Hakkında yasal takip başlatılmış olan müşterilerimizin başvurularını kabul etmekteyiz.

Kredisiz ev almak isteyen müşterilerimize herhangi bir ek masraf çıkartmamaktayız. Almak istedikleri evin değeri kadar ödeme yapmaktadırlar.

https://www.kolayevim.com/kredisiz-ev-alma.php

Güncellenme Tarihi : 24.5.2020 15:34

İLGİLİ HABERLER